Forumda neden hesap satılıyor?

Evet bir nevi korsana girsede ekonomimiz ne halde biliyorsunuz zaten ama en azından orijinal ve virüs yeme ve oyun hataları bazıları ortadan kalkıyor bence sadece 1 kişiye satılan hesaplar var ya kendi alıp oynayıp satan bunlara izin verilsin.
 
Katılıyorum. Oyunu alamayıp korsan oynadığımızda da forumda "korsana karsiyiz krdsm" gibi seyler deniyor. En azından legal kaynaklardan indiriliyor.
Legal yol ile indirip, legal olmayan yollar ile satış yapılıyor ise nerede bu firmanın hakları açıklayabilir misiniz? Yani siz oyunu aldığınızda bu oyunun tüm satış haklarını mı alıyorsunuz?

Legal yol ile program indirdim diyelim bedava sürümünü. Sonra program üzerinde oynama yaparak PRO versiyonuna geçirdim. Tüm özellikleri açıldı yani. Ne güzel iş değil mi? Ne de olsa legal yol ile indirdim programı. Kendi resmi sitesinden.
 
600TL verecek paramız yok diye ölelim mi? Oynuyoruz işte takılmayın bu kadar, yaptığınız sadece gereksiz duyar. Sanki RDR2 yapan adamın benim 600TL'me ihtiyacı var onlar bile bu kadar takmıyor size ne oluyor?
Paran yok diye ölme. Paran yoksa oynama zorla oynatmıyorlar. Tek bir kişinin 600TL'sine ihtiyaçları yok ama sizin gibilerden milyonlarca var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı