Forumda neden Kaspersky fanboyluğu var?

Ücretsiz Av'lerde bence en iyi Kaspersky çünkü veri tabanları ücretlisiyle aynı ve Avast! Kullanan adama Kaspersky önermekte bence sıkıntı yok, kaldı ki kullanışlı buluyorum. Zaten MBAM veya Kaspersky ile taratın diyorum, Kaspersky zaten reaktif koruma işini çok başarılı yapan birkaç firmadan biri.

Ceza aldığına dair bir haber yok, bütün haber başlıklarında 'suçlanıyor' ifadesini görürsün. Zira ortada yasa dışı bir aktivite yok dediğim gibi. CEO'su etik dışı sayılabilecek bir davranış için özür diledi sadece.

Kaspersky'nin veri çaldığını idda etmiyorum, kendisi verilerinizi pazarlama amaçlı paylaşacağını söylüyor.

Şu emin olmalarını bırak. Konuştukça dibe batıyorsun. Videonun tamamını izledim. Eleştirim haklı yönde ama sen yediremiyorsun.

Açıkçası Kaspersky kullanıyorum ve memnunum. Sistemim öyle kötü bir sistem olmadığı için performans kaybım da yok. Para verdim ve kullanıyorum olay bu. Eskiden virüs bulunca domuz sesi çıkarırdı Kaspersky. O zamanlar nefret ederdim bak o sesten. Bilenler bilir gece falan duyunca adamı yerinden hoplatırdı.

Bırakın artık şu karşılaştırmaları. Kim ne isterse onu kullanır. Opera olayları bitti şimdi de Kaspersky olayları başladı. Yeter artık yani!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kahkaha attırdınız . kendinizden biliyorsunuz sanırım.
Kaspersky diğer antivirüslerden 1 tık daha iyi olduğu için öneriyorlar. Ama Avast dışında her şeyi öneririm.
?

Konu iyi olmaktan gitmiyor.
av-test.org

Konu sahibi, bak bakalım nedenmiş?
Merak etme, ben o siteyi çok önceden biliyorum.
Sorun performanslık değil. Konuyu okumadan yazmak da bu duruma salıyor seni.
Neyse, ortalık iyice karışmış bu fanboy sözüne göre. Belli ki, bu arakadaşlar da onlardanmış Ne diyelim, yolları açık olsun.

Madem o kadar gizlilik istiyorsunuz gidin Linux kullanın.

Ayyıldız tim bile Windows 10 kullanıyor(çünkü köşedeki tam ekran, simge durumuna küçült tuşları Windows 10) demek ki hackerların bile gizlilik ihtiyacını karşılayabilecek seviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…