Forumda neden Kaspersky fanboyluğu var?

Ücretsiz Av'lerde bence en iyi Kaspersky çünkü veri tabanları ücretlisiyle aynı ve Avast! Kullanan adama Kaspersky önermekte bence sıkıntı yok, kaldı ki kullanışlı buluyorum. Zaten MBAM veya Kaspersky ile taratın diyorum, Kaspersky zaten reaktif koruma işini çok başarılı yapan birkaç firmadan biri. :)

Hocam gördüğünüz gibi Avast veri sattığı için ceza almış ama Kaspersky ayarlarında bir ayar yüzünden veri çaldığını iddia ediyorsunuz da hani ceza Avast neden ceza yedi o zaman demek ki birisi gerçek çalıyor birisi çalmıyor.
Ceza aldığına dair bir haber yok, bütün haber başlıklarında 'suçlanıyor' ifadesini görürsün. Zira ortada yasa dışı bir aktivite yok dediğim gibi. CEO'su etik dışı sayılabilecek bir davranış için özür diledi sadece.

Kaspersky'nin veri çaldığını idda etmiyorum, kendisi verilerinizi pazarlama amaçlı paylaşacağını söylüyor.

1612696212326.png

Orada test edilen çoğu şeyler evet iyi fakat yaptıklarını malware testi bu testler zaten yeterli olsaydı YouTube'da test videoları olmazdı sesim kesilmedi bir süreliğine erişimim kısıtlandı.
Bununla ilgili bir sürü kanal var test kanalları ve emek harçayıp onlarda test videoları çekiyorlar kanallarına bu kanallar boşuna mı açılıyor bu testler yeterliyse? Sadece av teste bakmak yeterli değil diğer test videolarını inceleyerek bilgi edinmelisiniz öyle sadece av teste bakmakla olmaz bu iş.

Sende tam gömeyecek yer arıyordun bulmuşsun yeri tebrik ederim ama yemez. :)

Neye göre AVG iyi? AVG zaten Avast'ın testten bir şey anlamamışsın eminim sadece ne kadar klasörde dosya bırakmış onu kontrol etmişsinizdir gerisini izlememişsinizdir.

Avast sanki sadece veri topluyormuş gibi Avast'ı kötülüyorlar oysaki kullandıkları işletim sistemi bile donlarına kadar veri topluyor haberleri yok bence.

Madem o kadar gizlilik istiyorsunuz gitin Linux kullanın Android kullanmayın bir de WhatsApp olayı çıkmış gitiyor kullandığınız yazılımların gizlilik politikasını okuyup öyle yorum yapın bence.

Şu emin olmalarını bırak. Konuştukça dibe batıyorsun. Videonun tamamını izledim. Eleştirim haklı yönde ama sen yediremiyorsun.

Açıkçası Kaspersky kullanıyorum ve memnunum. Sistemim öyle kötü bir sistem olmadığı için performans kaybım da yok. Para verdim ve kullanıyorum olay bu. Eskiden virüs bulunca domuz sesi çıkarırdı Kaspersky. O zamanlar nefret ederdim bak o sesten. :D Bilenler bilir gece falan duyunca adamı yerinden hoplatırdı.

Bırakın artık şu karşılaştırmaları. Kim ne isterse onu kullanır. Opera olayları bitti şimdi de Kaspersky olayları başladı. Yeter artık yani!

Hocam kahkaha attırdınız :). kendinizden biliyorsunuz sanırım.
Kaspersky diğer antivirüslerden 1 tık daha iyi olduğu için öneriyorlar. Ama Avast dışında her şeyi öneririm.
?

Konu iyi olmaktan gitmiyor.
av-test.org

Konu sahibi, bak bakalım nedenmiş?
Merak etme, ben o siteyi çok önceden biliyorum.
Sorun performanslık değil. Konuyu okumadan yazmak da bu duruma salıyor seni.
Neyse, ortalık iyice karışmış bu fanboy sözüne göre. Belli ki, bu arakadaşlar da onlardanmış :) Ne diyelim, yolları açık olsun.

Madem o kadar gizlilik istiyorsunuz gidin Linux kullanın.

Ayyıldız tim bile Windows 10 kullanıyor(çünkü köşedeki tam ekran, simge durumuna küçült tuşları Windows 10) demek ki hackerların bile gizlilik ihtiyacını karşılayabilecek seviyede.

1612702498341.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı