Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Twitter gibi hashtag'ler
  • @işareti ile kullanıcılardan bahsetme ve bahsedilen kişinin bildirim alması
  • YouTube linklerinin doğrudan video olarak gözükmesi

Bunlar güzel olurdu, şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
250 mesaj atan kişiye 2 tane veya daha fazlası mesaj hakkı olabilir. 500 yapana kadar. Forum teması değişebilir.Tema olarak hologram gibi bir şey olabilir. Her ay farklı olabilir yada desenli çiçekli,böcekli atıyorum kuru kafalı,şeçilebilen desenler olabilir. Canlı bildirim olabilir facebook taki gibi sağ aşağıdan çıkabilir. Çıkış butonu,kapatma düğmesi olabilir. Forum,anasayfa ile entegre olabilir. Bildirimlerimizi anasayfa dan görebiliriz.

Mesajlarda artı ve eski verme durumu olabilir. Eğer üye 100 artı kazanmışsa kullanıcı adının yanına 1 yıldız eklenir. 500 artı kazanınca 2 yıldız, 2000 artıya 3 yıldız...
Aynı durumun tam tersi de olabilir, 100 eksi alan bir üyenin kullanıcı adının yanına 1 ünlem işareti...

Bide forumla ilgili bir önerim var, onu da yazayım. Her hafta sonu "Bu Hafta Teknoloji Dünyasında Neler Oldu?" başlıklı bir haber açılabilir. Kısa kısa o hafta olan gelişmeler yazılabilir. Aynı şey bilim dünyası için de olabilir.
(Recep Baltaş'ın Facebook'ta paylaştığı bir fotoğraf sayesinde bu aklıma geldi :) )

Eğer artı eksi olayı olmazsa "Beğen"in yanına bir "Teşekkür Et" butonu koyulabilir. Üyenin aldığı teşekkür sayısına göre "Yardımsever" "Uzman" vs. lakaplar eklenebilir.

Ben Android oyun paylaşım bölümü olmasını isterdim, güzel bir paylaşım kaynağı olabilir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı