Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda program paylaşmak için özel yer olabilir biri bir program paylaştığında sağ altta (başka yerde olur) gözükmesi güzel olur. Tabi yasa dışı olmayan linkler.

Yetkililere ileti göndermek için gereken mesaj çok fazla 500 . Yetkililerle bazen gerçekten ileti göndermemiz gereken yerler oluyor ama limit çok fazla. 100 falan olsa iyi olur az değil ama çok da değil.

Kesinlikle olmasını istediğim özellik şu: resimleri kendi pcmden yükleyebileyim. Yani başka bir siteye yükleyip onun linkini atmaktansa resim ekle butonu olmalı ve oradan seçmeliyiz eğer mümkünse olması gereken bir özellik

Konuya cevap veren arkadaşların geneli hususi özellik istemiş script için.Yanlış anlamayın ama vBulletin scriptini kuracak çoğu kişinin kullanmayacağı özellikler var.Bunları eklemeleri demek sorgu sayısının artması demek buda scriptin hantallaşması demek.Recep Baltaş adlı yöneticimiz technopat.net sitesinde hangi özellikler olsun dememiş kullanılan vBulletin scriptini yazanlar yeni sürümde neleri eklesin diye sormuş.Bu dediklerinizi vBulletin yeni scriptine eklerse kimse plugin satamaz ve script yavaş olur

Direk olarak belirli bir boyutta dosyada eklemeliyiz. Örneğin 1mb a kadar eklemeliyiz en azından

- - - Güncellendi - - -

Recep abi anadan doğma vBulletin scriptini alıp koymuş Dosya ekleme ve direk olarak resim upload etme zaten her forum scriptinde var. Ayarlamalardan yapıla bilir

Son düzenleyen: Moderatör:

Resmi technopat.net in barındığı serverlara yüklemek demek her görüntülendiğinde bandwith yemesi demek Reseller mi vps mi yada kendi makineleri mi var bilmiyorum ancak reseller olacağını pek sanmıyorum. Vps yada kendi makineleri bile olsa sıkıntılı olur hem işgal edilen alan bakımından hemde bandwith bakımından.

phpBB ve SMF 'de şöyle bir özellik vardı, VBulletin de var mı bilmiyorum. Belirlediğiniz bir tarihden önce eklenen dosyalar otomatik olarak siliniyordu ve böylece alan derdi vs. olmuyordu. Örnek olarak 60 günden eski ekli dosyalar tamamen kaldırılıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…