Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu ben niye T11 ile giremedim. :D Gerçi insanın çöp bir telefonu olunca telefonu eline aldığı olmuyor. :D

500 mesaj sınırına şöyle bir düzenleme getirilebilir;
Sınır 1000'e çıkartılıp, Özel mesaj atan kişi serbest olacak, yanlız Mesajı alacak kişiden onay alması gerekli. "Şu kişi size mesaj göndermek istiyor" ,"Kabul ediyor musunuz, Önizleme olarak görmek için basın" şeklinde. Onay gelmediği takdirde mesaj silinip mesaj atan kişiye "Mesajınız kabl edilmemişdir". Şeklinde uyarı gelmeli. Önizlemeye bakıp Mesaj içeriği istenmeyen biçimde ise Kabul etmeyip Önizleme balonunda "şikayet et" butonu olması gerekli istediği anda argo veya küfür var ise şikayet edebilmeli.
Bu olur ise İstenmeyen mesajlar oluşmaz ve herkes iletişim kurabilir.
Bunun dışında Forumu yoracak uygulamaların vb. şeylerin kaldırılması gerekli. Forumun yenileme ve konu açma hızını düşürmeyecek herşey eklenebilir. Kısaca forumu yoracak gereksiz şeylere karşıyım.
Edit: En önemli şeyi unuttum.
Metin editöründe Yazılan bir yazıyı silindiğinde geri getirilmiyor, Bunu geri al butonu ile silinen metine geri dönmeye yarayan bir script ile önbelleğe almak iyi olur. Örnek bir yazı yazdın ancak yanlış bir hamle ile bütün yazı gitti tekrar yazmak ile uğraşacağına geri al butonu ile geri alabilmeli. Ne kadar geri almak istiyorsa alabilmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unutmadan şunu da yazayım her defasında kafam karışıyor çünkü. Forumda yapılan yorumlar ve konulardaki tarih ay\gün\yıl olarak gözüküyor. Gün\ay\yıl yapılırsa çok iyi olur. Çünkü Türkiye' de gün\ay\yıl sistemi kullanılır genelde.

Tarih demişken aklıma geldi bence 24 saat sistemine geçilmeli.

Foruma eklediğimiz yüksek çözünürlüklü resimler otomatik olarak 1024x768 gibi bir çözünürlüğe düşürülüp, üzerine tıkladığımızda ise normal çözünürlüğüne dönebilir.

vBulletin 5 ile olacak. Şu an sunucmuz resim yükünü kaldırabilecek kapasitede değil maalesef.

Unutmadan şunu da yazayım her defasında kafam karışıyor çünkü. Forumda yapılan yorumlar ve konulardaki tarih ay\gün\yıl olarak gözüküyor. Gün\ay\yıl yapılırsa çok iyi olur. Çünkü Türkiye' de gün\ay\yıl sistemi kullanılır genelde.

Tarih demişken aklıma geldi bence 24 saat sistemine geçilmeli.

Eveeet. Artık istediğiniz gibi oldu saat ve tarih :)

Gruplar kısmında yazılan bir mesajın uzunluğu şu an 1000 karakter ile sınırlandırılmış.
Bu sınırı biraz arttırsak çok iyi olacak. Yazdığım grup mesajları uzun olduğundan mesajımı bölmek zorunda kalıyorum.

Teşekkürler. Gerçekten bayağı bir sınırlayıcı oluyordu.
Artık tek parça daha derli toplu yazılar yazabiliriz.

Konulara cevap yazarken yanlış yazdığımız kelimelerin altında kırmızı renkte çizgiler olsa ne güzel olur. Bazen fark etmeden yanlış yazabiliyoruz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı