Forumda Psikolojik Sorunlarını Beyan Edenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asosyallik, Özgüven Eksikliği vb. Problemlerim
Benim bu konuyu açmamdan bir müddet sonra açılan bir konu olduğu için ilgimi çekti. :D
@Azmich Bey, öncellikle ben de bazı psikolojik bozuklukları olan bir bireyim. Arkadaş çevrem, dertleşecek kimsem olmadığından bu konuyu açtım. Niyetim tabii ki Technopat'tan ''profesyonel'' bir yardım almak değil, daha çok tavsiye almak. Bu tavsiye istemini de konumda belirttiğim gibi daha çok sosyalleşme, özgüven ve utanç gibi, bilgisayar bağımlılığını yenmek gibi konular için istedim. Ve tabii ki Psikiyatri eşliğinde tedavi görüyorum ve yakın bir zamanda psikoterapi görmem gerektiğinin kanaatına vardı doktorum. Size katılıyorum ama inanın yalnız hissettiğim için buraya içimi döktüm. Saygılar. :)

Sizin dediğinize göre bu forumda hiçkimse konu açmasın. Adam gitsin bilgisayarcıya yapsın ne yapacaksa. Ayrıca birçok kişi çözüm bulmak için açmıyor bu konuları, başkalarıyla paylaşmak için açıyor.

@alihandrox Sadece imzana bakarak bile cevap vermemem gerektiğini anladım. :)

Mizah anlayışı olmayan çok ciddi bir "doktor" isen yapabilecek birşeyim yok. Sen hastalarını tedavi etmeye devam et. Başka biryerde psikolojik yardım isteyenleride azarlamayı unutma (y)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı