Forumda sık karşılaştığınız kişilikler

İngilizcem çöp diye genellikle buraya konu açıyorum. Türkçe çözüm bulunmuyor genellikle, beni o sıraya koymayın hocam.
Bahsettiğim şeyler Türkçe kaynaklarda da bulunabilecek şeyler. Aksi durumda konu açılabilir tabii ki.
İngilizcem çöp diye genellikle buraya konu açıyorum. Türkçe çözüm bulunmuyor genellikle, beni o sıraya koymayın hocam.
Bunlardan bahsediyorum.
Arkadaşlar RAM ne demek ?😳

Daha dün Ping ne demek diye konu açıldı. Yakın zamanda bir çok örneğini gördük :D

Sevdiğim bir üye bugün YouTube'a video atarken PC'yi kapatsam durur mu diye konu açmış. Bir de düşün bakalım durur mu yazan kişilere "?" yazmış. @382019. Troll mü bilmem. Ama bu tarz çok kişi var.

Forumda en çok karşılaştığınız değişik tipler nelerdir? 😀

Mesaj sayısına göre yorum yapanlar.
Daha az önce gördüm birisi "hayır " yazmış 4-5 kişi gülmüş yazan kişinin 70 mesajı var.
Sonra 3000 mesaj sayısına sahip biri aynı mesajı yazmış ve o gülen kişilerden 3-4 kişi beğenmiş.

Aynı şey Recep Baltaş içinde geçerli mesela Recep Baltaş dediyse doğrudur diye hareket ediliyor ancak Recep hocamın kendiside biliyor ki öyle bir şey yok.

Mesela forumda çokça sevilen samotne ciasteczka hocam akıllı telefon tavsiyeleri bölümünde birçok kişinin yanlış kararlar vermesine sebep oldu. Bir çok kişiye "ben bu konuda bilgiliyim" diyerek alınabilecek en kötü telefonların alınmasına sebep oldu. Onunla 3-4 kişi tartışmaya, hocam bakın bu konuda haksızsınız diyerek birçok kanıt, teknik bilgi sunmamıza rağmen kabul etmedi.

O kategoride bilgisi olmayan herkes samotne ciasteczka hocam haklıdır ya diyerek bizi linçledi. Kanıtları atınca birisi bile cevap yazamadı bize.

Samotne ciasteczka, kendi kullandığı düşük bütçeli bir cihazdan memnun olmadığı için bütün markayı suçluyordu.

Baktığım yorumlarda hiç görmedim ama bu aralar hep "Ülke kötüye gidiyor" tarzında konular açılıyor. Bunun ben de farkındayım da bu tarz konular da hep aynı yazılar görmekten ve sadece eleştirip çözüm öneresi yazmamalarından dolayı bu durum sıkıcı bir hal almaya başladı.
Mesaj sayısına göre yorum yapanlar.
Daha az önce gördüm birisi "hayır " yazmış 4-5 kişi gülmüş yazan kişinin 70 mesajı var.
Sonra 3000 mesaj sayısına sahip biri aynı mesajı yazmış ve o gülen kişilerden 3-4 kişi beğenmiş.

Aynı şey Recep Baltaş içinde geçerli mesela Recep Baltaş dediyse doğrudur diye hareket ediliyor ancak Recep hocamın kendiside biliyor ki öyle bir şey yok.

Mesela forumda çokça sevilen samotne ciasteczka hocam akıllı telefon tavsiyeleri bölümünde birçok kişinin yanlış kararlar vermesine sebep oldu. Bir çok kişiye "ben bu konuda bilgiliyim" diyerek alınabilecek en kötü telefonların alınmasına sebep oldu. Onunla 3-4 kişi tartışmaya, hocam bakın bu konuda haksızsınız diyerek birçok kanıt, teknik bilgi sunmamıza rağmen kabul etmedi.

O kategoride bilgisi olmayan herkes samotne ciasteczka hocam haklıdır ya diyerek bizi linçledi. Kanıtları atınca birisi bile cevap yazamadı bize.

Samotne ciasteczka, kendi kullandığı düşük bütçeli bir cihazdan memnun olmadığı için bütün markayı suçluyordu.
Yani sürü psikolojisi. Bu günlük yaşantımızda da çok karşılaştığımız tiplerden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı