Çözüldü GOG DRM Free nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Halileo Halilei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba gog.com'u yeni keşfettim. Oyunlarını DRM Free olarak satıyorlarmış ve oyunlara girerken herhangi bir launcher yükleme zorunluluğu yokmuş diye gördüm. SimCity 4'ü alıp oynadım, oyun gayet güzel çalışıyor ama oyuna her girdiğimde launcher tekrar açılıyor. Ben de bunu çözmek için oyunun dosyalarını masaüstüme aldım, oradan simcity4.exe dosyasıyla giriyorum, onu yapınca launcher'ı açmıyor. Ama bununla da uğraşmak istemiyorum, her seferinde dosyaya girmek yoruyor. Kısayolu masaüstüme attığımda crash veriyor, oyun açılmıyor. İlk sorunum bu. İkinci sorunum ise oyunları kendi bilgisayarıma kurmak veya flash belleğe yedeklemek için kurulum dosyalarını nasıl alabilirim? Masaüstüme GOG dosyasından aldığım dosya hazır bir kurulum dosyası mı? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Tarayıcıdan bu linke gir.

1766428337114.png

İstediğin oyunu seçip "View Downloads" seç.

1766428392492.png

Sonra part part olarak kurulum dosyalarını indirip arşivden çıkart. Bu şekilde DRM'siz, saf oyun dosyalarını indirebilirsin.

1766428337114.png

1766428392492.png

Sonra part part olarak kurulum dosyalarını indirip arşivden çıkart. Bu şekilde DRM'siz, saf oyun dosyalarını indirebilirsin.

Çözüm

Eki Görüntüle 2626944

Eki Görüntüle 2626945

Hocam çok sağolun. Şimdi benim Simcity 4 tek part 1 gb'lık dosya bundan daha büyük oyunları neden parça parça yapmışlar? Bir de o parçaları tek tek yükleyip nasıl tek bir kurulum dosyasına çevireceğim?

Hocam çok sağ olun. Şimdi benim SimCity 4 tek part 1 GB'lık dosya bundan daha büyük oyunları neden parça parça yapmışlar? Bir de o parçaları tek tek yükleyip nasıl tek bir kurulum dosyasına çevireceğim?
Oyun dosyaları büyük olduğu için part part ayırmışlardır, indirmesi daha güvenli olsun diye. İndirme esnasında bir sorun yaşanırsa tümünü baştan indirmek yerine o bölümü baştan indirmek için falan sanırım.

Hepsini indirip bir klasöre koyacaksınız, sonra hepsini birlikte seçip sağ tıklayarak WinRAR / 7-zip ile "klasöre ayıkla" diyeceksiniz.

Oyun dosyaları büyük olduğu için part part ayırmışlardır, indirmesi daha güvenli olsun diye. İndirme esnasında bir sorun yaşanırsa tümünü baştan indirmek yerine o bölümü baştan indirmek için falan sanırım.

Hepsini indirip bir klasöre koyacaksınız, sonra hepsini birlikte seçip sağ tıklayarak WinRAR / 7-zip ile "klasöre ayıkla" diyeceksiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bu arada bunu bilgisayara kurduğumda herhangi bir launcher'la veya internetle bağlantısı olmayacak değil mi oyunun? Eski usül oyunlar gibi. Bir de bende Terraria da var onu mutliplayer oynamak için launcher zorunluymuş doğru muyum?

Anladım hocam teşekkür ederim. Bu arada bunu bilgisayara kurduğumda herhangi bir Launcher'la veya internetle bağlantısı olmayacak değil mi oyunun? Eski usul oyunlar gibi.
Yok hocam, DRM-free oyunlarda launcher gerekmiyor.

Bir de bende Terraria da var onu mutliplayer oynamak için launcher zorunluymuş doğru muyum?
Terraria özelinde bir durum varsa bilgim yok, oyunu oynamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı