Kötü değil ama Arctic Freezer 34 varken ikisinin de yüzüne bakılmaz.Reeven Hans soğutucusunu ilk defa sizden duydum. O fiyata Aerocool Cylon 4 varken onun tercih edilmesi hata olur hem.
Spec Delta ile birlikte almıyorsan genelde önerilmiyor.Corsair VS550 gri etiket öneriliyor mu?
Zalman S4 hakkında yazdıklarımı okuyun. Tek başına önerilmediğini söyledim. Vatan zorunlu olan durumlarda Rampage, Gamepower yerine Zalman S4'e yönlendiriliyor genelde.O monitör fazla önerilmiyor. Zalman S4 de fazla önerilmiyor.
Bir de o PSU.
Birlikte aldım fakat benim sorum F/P anlamında değil de kalite anlamında.Spec Delta ile birlikte almıyorsan genelde önerilmiyor.
Pek hakim değilim hocam PSU detaylarına. GigaMax ayarında veya az bir şey altında veya üstündedir en fazla.Birlikte aldım fakat benim sorum F/P anlamında değil de kalite anlamında.
Birlikte aldım fakat benim sorum F/P anlamında değil de kalite anlamında.
Bu arada 324W iyi bir değer demedim, 230 TL için alınabilir bir ürün anlamında dedim.12V kanalından 324W nasil iyi bir değer?
Ayrica yükte motor gibi ses çıkarıyor VX Plus.
Bu arada 324W iyi bir değer demedim, 230 TL için alınabilir bir ürün anlamında dedim.
İyi sayılır yazmışsınız.
Düzelttim, anlam karışıklığı olmuş.İyi sayılır yazmışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.