peacemaker48
Hectopat
Evet SATA oluyor. Kendiniz takabilirsiniz. Çok pahalı bir şey almanıza gerek yok kaç yıllık cihaz zaten. 1 TB SSD almak isterseniz 2500 TL'den başlıyor fiyatlar. 6500-7000 TL'lik bir cihaz için o fiyatta bir SSD almak ne kadar mantıklı tartışılır. Ucuz yollu bir şekilde depolama alanını artırmak isterseniz 500 TL'ye 256 GB'lık bir flash bellek alıp USB'ye takarsınız, ayarlardan depolama alanını genişlet dersiniz olur biter. Ama dikkat edin, 250 GB altında bir flash bellek ile yapamazsınız bu işlemi, en az 250 GB olmalı.
No name SSDlerden, Sandisk SSD Plus'dan, Adata SU serisinden uzak durun. En mantıklısı üstte attığım Kioxia Exceria gibi görünüyor. Onun haricinde dediğim gibi USB bellek ile ucuz yollu kapasiteyi artırabilirsiniz.başka bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu?
Hocam gereksiz pahalı olduğu için USB bellek alın geçin dedim bendeillaki 500 GB SSD istiyorsanız alttakilere bakabilirsiniz. Hi-Level iyi değil. Verbatim'i bilmiyorum. Crucial'ın 120 GB olanını uzun bir süre kullandım ve memnun kaldım ama 240 GB için o fiyat verilmez.
![]()
KIOXIA EXCERIA, LTC10Z480GG8, 480GB, 555/540, 2,5" SATA, SSD
KIOXIA EXCERIA, LTC10Z480GG8, 480GB, 555/540, 2,5" SATA, SSDwww.bizdehesapli.com
Rica ederim. PS4'e USB ile mi bağlayıp depolamayı genişleteceksiniz? HDD'yi değiştirmeyecek misiniz SSD alırsanız? Alttaki de tercih edilebilir bu arada alternatif olarak. Normalde bu fiyatlar verilmez de bu cihazlara siz düşünüyorsunuz diye diyorum.
Evet SATA oluyor. Kendiniz takabilirsiniz. Çok pahalı bir şey almanıza gerek yok kaç yıllık cihaz zaten. 1 TB SSD almak isterseniz 2500 TL'den başlıyor fiyatlar. 6500-7000 TL'lik bir cihaz için o fiyatta bir SSD almak ne kadar mantıklı tartışılır. Ucuz yollu bir şekilde depolama alanını artırmak isterseniz 500 TL'ye 256 GB'lık bir flash bellek alıp USB'ye takarsınız, ayarlardan depolama alanını genişlet dersiniz olur biter. Ama dikkat edin, 250 GB altında bir flash bellek ile yapamazsınız bu işlemi, en az 250 GB olmalı.
Evet, USB ile genişletme yapabilirsiniz. Bizzat kendim de o şekilde kullanıyorum. Sandisk Ultra Flair 256 GB ile yapmıştım 7-8 ay önce.Yukarıda yazmışsın USB ile yapabilirsin diye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.