Umarım bu konu da birkaç sayfa sonra "sevdiğiniz üyeler" konularından birine dönmez.
Birkaç isim var aslında. Aslına bakarsak bir ya da iki kişiyle de sınırlı değil.
@bitwise hocamın mesajlarını beğeniyorum. Forumda gerek teknik konulardaki mesajlarını gerekse Felsefe bölümündeki mesajlarını göz önünde bulundurduğumuzda, bilgi birikiminden faydalanılması gereken üyelerden başlıca biridir bana kalırsa.
@Tekin Alakuş SSD konusunda bayağı yardımcı olmuştu.
@Akif bir sürü termal macunun arasında kalınca seçimlerinde yardımcı olmuştu, @B 52 Stratofortress ve @Umut 77 ise güzel termal macun önerilerinde bulunmuşlardı.
@curiousoftech hocam OC konusunda çok yardım etti. Her konuma @BerkayZ87@Mithat Berhan hocalarımı etiketlerdim. Onlarda sağ olsunlar çok yardım ettiler.
@HaWlI KuLlANIcI hocamdan telefonlar hakkında çok şey öğrendim. @Shenzhenn hocama da MediaTek işlemcilere karşı ön yargımı kırdığı için çok teşekkür ediyorum.
Başka da vardır ama aklıma gelmiyor bir türlü. Hatırlayamadığım kişilere de teşekkür ederim.
Doğrusu @24099 hocam çok yardımcı oldu/oluyor. @AJFA hocamın özgün fikirleri, üstün bilgisi ile hep destek olmuştur. Yeri geldiği zaman ise bilgi alışverişi yapıyoruz.
Üstün hata çözümleri sayesinde birçok hatayı çözdüğüm @Enes3078 var.
Kafa dengi dediğim @Lord Raiden var, güncellemeler sırasında hep yardımcı oluyor.
@Assecreed hocam var, disk konularında üstün bilgisi ile çoğu defa yardımcı olmuştur bana.
@Yener K. hocam var, üstün bilgisi ve çözümleri ile her zaman yardımcı olmuştur.