Forumda size en çok kim veya kimler yardım etti?

Umarım bu konu da birkaç sayfa sonra "sevdiğiniz üyeler" konularından birine dönmez.

Birkaç isim var aslında. Aslına bakarsak bir ya da iki kişiyle de sınırlı değil.

@bitwise hocamın mesajlarını beğeniyorum. Forumda gerek teknik konulardaki mesajlarını gerekse Felsefe bölümündeki mesajlarını göz önünde bulundurduğumuzda, bilgi birikiminden faydalanılması gereken üyelerden başlıca biridir bana kalırsa.

Doğrusu @24099 hocam çok yardımcı oldu/oluyor. @AJFA hocamın özgün fikirleri, üstün bilgisi ile hep destek olmuştur. Yeri geldiği zaman ise bilgi alışverişi yapıyoruz.

Üstün hata çözümleri sayesinde birçok hatayı çözdüğüm @Enes3078 var.

Kafa dengi dediğim @Lord Raiden var, güncellemeler sırasında hep yardımcı oluyor.

@Assecreed hocam var, disk konularında üstün bilgisi ile çoğu defa yardımcı olmuştur bana.

@Yener K. hocam var, üstün bilgisi ve çözümleri ile her zaman yardımcı olmuştur.

Ek olarak aklıma şu an gelmeyen birçok insan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı