Forumdaki herkesin orijinal takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sorun aslında hukukun uygulanması veya uygulanmaması olmamalı.

Hukuk uygulanmıyor diye, "ben bu hırsızlığı yapabilirim o zaman" diyen insanları eğitmek lazım.
Herkesin ahlak bekçisi olduğu ülkemizin aslı budur.

Ya hocam dün de açıldı bu ondan önce de açıldı ondan daha daha önce de açıldı. Bunu yapmamızın birkaç sebebi var.
1-bir sorun olursa asla ne olduğunu bilemeyeceğin.
2-forumda korsana destek olmaması.
3-teknik olarak bunun bir hırsızlık olması.

Hocam Epic beleş vermişti alamadınız mı ya.
Bir buna bir de Pubg'yi alamadığıma üzülüyorum zaten:(

Paran yoksa illa satın al diye bir kural yok ama üst seviye sisteme verecek paran varsa veya oyunun fiyatı makulse paşa paşa parasını vereceksin.

Paran yoksa illa satın al diye bir kural yok ama üst seviye sisteme verecek paran varsa veya oyunun fiyatı makulse paşa paşa parasını vereceksin.
Benim üst düzey bir sistemim var ancak öğrenciyim ve okullar kapalı olduğu için ailemden para almıyorum. Söyleyin bakalım hangi para ile oyun alayım? Aşırı düz mantıkla yaşayınca böyle bir özgüvenle ona paran varsa oyunu al demek kolay tabi.

Parası olup olmamasıyla da ilgili bir durum değil her zaman. Mesela Assassin’s Creed Odyssey’i çok oynamak istedim 300₺ verebilirdim. Vermek istemedim. Vermek istemedim diye korsan indirmek zorunda değilim. Eskiden arkadaşlarla yapılan takas oyun yöntemi gibi. Tek bir hesapla ubisoft’tan oyunu alıp hesabın şifresiyle üç arkadaş oyunu sırayla oynadık ve ücretini de bölüştük. Herşey parasızlıktan değil, niyet de önemli.
Senin o çok sevdiğin (benim de sevdiğim) Almanya, bizden daha çok korsan kullanıyor, bunun gelişmişlikle, medeniyetle, adaletle alakası yok.
😀😀😀😀 Almanya nerede dedim ki, şuursuzluğun yanında bir de söylenmemiş söz uydurma. Boş laf yapacağına hemen buraya korsan içerik raporu atmanı bekliyorum. Şuursuzca değil reel konuşunuz.

Tek bir hesapla ubisoft’tan oyunu alıp hesabın şifresiyle üç arkadaş oyunu sırayla oynadık ve ücretini de bölüştük.
Vay be kaç sayfadır burada ahkam kesiyorsun demek 3 kişi bir oyuna girdiniz he? Ubisoft 3 kişiden para kazanacağına sizin şark kurnazlığınızla tek kişi parası kazanmış. E ne oldu hani nutuk çekiyorsunuz kaç defa korsan kullanmaya ilgili? 300 liralık oyunu 100 liraya getirince sorun yok yani?

Parası olup olmamasıyla da ilgili bir durum değil her zaman. Mesela Assassin’s Creed Odyssey’i çok oynamak istedim 300₺ verebilirdim. Vermek istemedim. Vermek istemedim diye korsan indirmek zorunda değilim. Eskiden arkadaşlarla yapılan takas oyun yöntemi gibi. Tek bir hesapla ubisoft’tan oyunu alıp hesabın şifresiyle üç arkadaş oyunu sırayla oynadık ve ücretini de bölüştük. Herşey parasızlıktan değil, niyet de önemli.

😀😀😀😀 Almanya nerede dedim ki, şuursuzluğun yanında bir de söylenmemiş söz uydurma. Boş laf yapacağına hemen buraya korsan içerik raporu atmanı bekliyorum. Şuursuzca değil reel konuşunuz.
1613218952469.png

Almanya ile nüfuslarımız hemen hemen aynı, ya alım gücü ?

Vay be kaç sayfadır burada ahkam kesiyorsun demek 3 kişi bir oyuna girdiniz he? Ubisoft 3 kişiden para kazanacağına sizin şark kurnazlığınızla tek kişi parası kazanmış. E ne oldu hani nutuk çekiyorsunuz kaç defa korsan kullanmaya ilgili? 300 liralık oyunu 100 liraya getirince sorun yok yani?
Tek hesapla istersen 100 kişi oyna. Zaten aynı anda bir kişi oyuna girebilir. Bu yazdığın şeyden sonra troll olduğuna eminim artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı