Forumdaki herkesin orijinal takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin o çok sevdiğin (benim de sevdiğim) Almanya, bizden daha çok korsan kullanıyor, bunun gelişmişlikle, medeniyetle, adaletle alakası yok.
Şaşırdığımı da söyleyemem açıkçası ezberledik artık. Hukuktan, demokrasiden nasibini almamışların hiçbir şeyle bunların alakası olmadığını düşünmesinden.

Ben şahsen sonuna kadar güvenli bir korsan görmedim. O insanlar da para ödüyor o oyuna ulaşmak için. Peki o parayı nasıl çıkaracaklar? Adware, malware, pop-up, mining? Sonra bilgisayarda kasmalar, neden CPU %100 neden oyun oynayamıyorum dertleri günde en az 10 tane açılıyor.

"Ürüne para ödemiyorsanız ürün sizsiniz."
Crack indiren adam öyle olucağını bilir zaten bence, ayrıca söz çok iyiymiş :D

Tek hesapla istersen 100 kişi oyna. Zaten aynı anda bir kişi oyuna girebilir. Bu yazdığın şeyden sonra troll olduğuna eminim artık.
Saçma yorum. Aynı anda kaç kişi oynanmasına bakmıyoruz burada! Sen 300 liralık şeye 100 verip şirketi kandırdın mı? Kandırdın. Bitti. İyi bir hesabı 100 kişi kullansın sırayla oh ne güzel. İşinize geldimi bahaneleriniz bitmiyor.

Eskiden bir insana hırsız ithami yapmak büyük bir olaydı. Şimdi açık açık adamlara yaptığın şey hırsızlık, doğru değil, kul hakkı diyorsun adamin ne yüzü kızarıyor, ne evet haklısın diyor. Üstüne karşı tarafa enayi gözüyle bakıyor.

Bir siz akıllısınız. Bugün çıkmasa yarın çıkar bunların acısı, kimsenin yanına kar kalmaz kul hakkı.

Toplumsal yozlaşmanın kısa bir örneği konudakiler.

Saçma yorum. Aynı anda kaç kişi oynanmasına bakmıyoruz burada! Sen 300 liralık şeye 100 verip şirketi kandırdın mı? Kandırdın. Bitti. İyi bir hesabı 100 kişi kullansın sırayla oh ne güzel. İşinize geldimi bahaneleriniz bitmiyor.
Dalga mı geçiyorsun? Bu yasal birşey. Steamde aile paylaşımı da var aynı mantık.

Sen hiç aldığın bir fiziksel kitabı arkadaşına hediye etmedin mi? Okuduğunu anlamadığın gibi legal ve illegal kavramlarının ne olduğunu da bilmiyorsun. Sakiller ülkesinde yaşıyoruz gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı