Forumdaki okumama sendromu

Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
2.601
Çözümler
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,
Biraz sitem etmeye geldim dostlar. Bu forumda yer edinmiş "kronik okumama sendromu"ndan bahsetmek istiyorum.
Forumda yeniyim, üye olalı daha 1 yıl bile olmadı. Genelde internet erişimi kısmında takılıyorum. Orada soru soruyorum, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum vs.
tabii farklı kısımlara da baktığım oluyor ama çok yüksek yüzdeyle internet erişimi kısmındayım.

Soru soran arkadaşlara o hususta daha önceden detaylı bilgiler vererek açtığım bir konuyu, yazdığım bir mesajı referans gösteriyorum. Veya o anda yine detaylıca bir mesaj yazıyorum. Maksat tamamen yardımcı olmak. Genelde mesajlarımı da "haricinde sormak istediğiniz başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım" diye bitiriyorum. Ama adam bana bir soru soruyor sever misin sabaha mı bırakırsın? Be güzel kardeşim az önce referans verdiğim konuyu/mesajı dikkatlice okusan o sorunun cevabını zaten bulacaksın. Neden önceden cevabını verdiğim bir soru soruyorsun he? Anlıyorum ki okumadın, öyle değil mi? Bari dürüst olup "attığın şeyi okumadım, şimdi sana şunu soruyorum" de ki ben de bu kadar içerlemeyeyim. Niye yapıyorsun bunu be kardeşim niye he? Yazıyı okumam diyorsan forumda ne işin var? Sorunun cevabını git videolarda falan ara.

Eminim bunu da buraya kadar okumayanlar olacaktır da okuyanlara selam olsun ne diyeyim.

Edit: Başlığı "nedir bu forumdaki okumama sendromu" şeklinde açmıştım ama moderatör değiştirmiş, haberiniz ola.
 
Son düzenleme:
Windows 11'e geçilir mi konuları ya da DC-WP-YouTube çöktü konuları da aynı şekilde. Şu an DC çöktü ama konu açmaya gerek duyacak ne var anlamadım? Mesela adam gelmiş W11'e geçilmeli mi? Bilgisayarı uçacak sanıyor heralde ya da bug yüzünden en önemli anda çökeceğini zannediyor.

Az çok araştırmasını bilen insan interneti de güzel kullanıyordur zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı