Forumdaki troll tipler ve konularda sohbet edilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinir oldum şuna ya. Her sağlık ve bilmediği konulara saçma sapan yorum atanlar, milletin namusuna ahkam kesenler perma ban alsa keşke.

Sansürleyip küfür yazanların ban yemesi lazım bence.
Yemedikleri ne malum?

Konu onay sisteminin amaçları ve avantajları bariz. Onaylanma süresi tamamen yoğunluğa bağlı.

Konum hala açılmadı ve çevrimiçi yönetici görünmüyor.
Çevrimiçi yönetici kısmı sıkıntılı.

Yanlış, gece 3 sonrası onaylanmıyor. Bizim de uykuya ihtiyacımız var sonuçta, değil mi?

Arkadaşlar, bunu tartışırken bile konu dışına çıkmışsınız. Yok beni mi kastettin? Ben şöyle yapıyorum falan... Rapor sistemini kullanmanız gerektiğinin farkındasınız, aktif olarak ve yerinde kullananlar da var. Fakat çabuk cevap alamayınca sinirlenmek gibi bir durum olmamalı. Aktif olan moderatör size gıcık mı ki raporunuzu bekletsin? Bekletmesi tamamen kendi zararına olur.

Kısacası şikayet ettiğiniz şeyler tamamen yoğunluğa bağlı. Pandemi sonrası büyük bir aktiflik var burada, bazı aksamalar olabiliyor. Gereksiz mesajları, kurallara uymayan mesajları raporlayın. Siz görevinizi yapmazsanız biz nasıl yapalım? 7/24 bütün konuları gezemiyoruz ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…