Forumdaki troll tipler ve konularda sohbet edilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış, gece 3 sonrası onaylanmıyor. Bizim de uykuya ihtiyacımız var sonuçta, değil mi?
Gece aktif olan bir moderatör alınsa? 7/24 kullanılabilir bir forum değil mi sonuçta burası? Neden geceden kalan konular sabaha yığılsın ki? Gece aktif olabilecek bir moderatör alınsın, olay kapansın.
Sizin uykunuza lafım yok yoksa. :D
 
Yanlış, gece 3 sonrası onaylanmıyor. Bizim de uykuya ihtiyacımız var sonuçta, değil mi?
Gece 3'ten sonra bir kere konu açmadım ama bazı saatlerde onaylanmayıp yığılma oluyor. Sabah 7,8; gece 11,12 gibi. Benim kastettiğim onaylanmama değil, konular açıldıktan 45-50 dakika sonra onaylanıyor o saatlerde. Sonra kimse de konumu görmüyor, çünkü taramalı tüfek gibi yeni konu onaylanıyor. Benim konu da arada kaynıyor işte, bunu demek istedim.

Belki dediğim olay belirli saatlerde olmayabilir, belki de konuyu açtığım zamanda moderatör sayısı çok az, ondan dolayı böyle oluyordur. Bilemem, ama böyle bir sorun var.
 
Bir konu görmüştüm. Bir hocam koskocaman kitap gibi bir yazı yazmış hikaye tarzı. Adam altına napim yazmış. Çıldırmamak elde değil bu tiplere.
İşte onları alacaksın, 1 ay banlayacaksın. Öyle aklı başına gelecek, zaten banlanıyorlardır.
 
Gece aktif olan bir moderatör alınsa?
Attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmez. Geceleri çok az konu açılıyor. Gün içinde 5 saniyede 6-7 konu geliyorsa gece bu durum 5 dakikada 1 konu falandır. Zaten bu saat aralığında aktif olacak kişi bulmak çok zor.

@mr.esat bilgili üyeler genelde ilgilendikleri kategorileri takip ediyorlar. Konu bildirimi gelince anladıkları bir durumsa yardıma geleceklerdir. Öteki türlü öne çıkarma hakkınızı kullanabilirsiniz. Mesela konunuzun saat 7'de mi en fazla ilgiyi göreceğini düşünüyorsunuz? Öne çıkarın.
 
Yakın zaman içinde biri bana aynı şu mesajı yazdı.
Kendinizi hazırlamanız için mesajı spoilere alıyorum.
Aklınızdan zorunuz olmadığını düşünerek yazıyorum ki format en iyi çözüm yoludur

 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı