Forumdan Ayrılıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum, herkes 225W almıyor, ben 150W alıyordum, 90W'ye kadar indirgedim, üstüne de Core Clock'u, Memory Clock'u arttırdım, hem ısı düşük, hem performans daha yüksek. Hangi testlere göre konuşuluyor anlamış değilim. Bende daha fazla yazmama kararı aldım zaten. İyi günler.

Keşke sistem toplamadan önce sizin gibi birine danışsaydım.Dedikleriniz gerçekten mantıklı.

Güç tüketimi 100 watt falan oluyor sağlam undervolt yapılmış 570'lerde. Undervolt performans düşürmez bu arada. "7" FPS kayıp grafik yükseltmeden olsa gerek.

Bence gitmenizi gerektirecek bir durum yok. Yine de gidiyorsanız: "Press F to Pay Respect"

Bence de çok haklı. AMD ısınıyor nedir Allah aşkına? Bilmeden boş yorum yapanlara gıcık oluyorum. Adam Nvidia kullanıyor, başkasının AMD kartlar ile daha yüksek performans almasına tahammül edemiyor, sonra da ne test ne bir şey izlemeden "OMD osonoyor". Ceza sistemi de bileni mi destekliyor cahili mi belli değil. Cahile hakaretsiz cevap yazıyoruz ban yiyoruz. Adama açtığı konu yüzünden modlar ban atıyor ama konuyu onaylıyor ve kullanıcılara açıyor. Neyin artistliği bu çok merak ediyorum. Madem açtığı konuda hata var yanlış var konuyu niye onaylıyorsunuz? Bazı moderatörlerin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.

Ben de 3 ay önce falan bu tarz durumlara gıcık oluyordum. Sistem tavsiyesi yapıyordum örneğin adama 2-3 sistem diziyordum 3000-3500 TL'ye RX 570 tabanlı. Hatta ismimi 3 ay sonra yapmıştım. AMD'yi beğenmeyip 1050 Ti sistem gösterip duruyordu cevap verince de senin yaptığın sistemi almak zorunda değilim tarzı cevaplar alıyordum. Şimdi sistem toplama konularına nadir giriyorum forumdan da ayrılma düşüncem ortadan kalktı.

Gidişatı iyi değil. Bırakmakla en iyisini yaparsın bence. Ben uzaktan izliyorum. Bu konuya girdim sadece son yorumu atmak için. Üyelikler kısıtlanmalı yada yeni kurallar koyulmalı. Gerçi banane zaten son mesajım. Burası gerçekten saçmaladı. Birazdan yorumum silinir ban yerim

Hayatta kafaya takacak başka şeyler yokmuş gibi bir forumda verilen cevaba alınıp üstüne konu açan ve daha girmeyeceğim tribi atanı ilk kez görüyorum Gençler yapmayın gözünüzü seveyim, bin bir çeşit insan var. Neler neler çıkacak daha karşınıza. Forumdan ayrılmak nedir yahu? İşine gelmeyene cevap verme veya ver cevabını geç. Tamam hadi ayrılmaya karar verdin diyelim, sevgilinden ayrılmıyorsun alt tarafı bir forum. Bu konuyu açarak gittin diye arkandan üzülürler mi sanıyorsun? veya saçma sapan cevap veren insanlar düzelecek mi? İnsanlarımız daha kırılgan olmaya başladı galiba ülkemizde. Böyle şeyler bana komik geliyor. İçimizde ki boşluktan kaynaklanan durumlar bunlar. Gerçek hayat dışarıda. Bir işe girdiğin zaman veya ilişkilerinde daha neler ile karşılaşacaksın daha dur bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…