Forumun bağımlısı oldum

xXxX_babapro_XxXx bu iş için uygun mudur?
Aslında "bedava maynkıraft" adı altında bir başlık açıp crack dosyasını indirmek için üyelik ve 50 mesaj şart koşsak zaten forumun yarısı bir daha girmemek üzere and içer.

Aslında "bedava maynkıraft" adı altında bir başlık açıp crack dosyasını indirmek için üyelik ve 50 mesaj şart koşsak zaten forumun yarısı bir daha girmemek üzere and içer.

123 Technopat Sosyal bırakma hattına hoş geldiniz bedava Maynkraf için dokuzu tuşlayın.

Ben de bağımlısı sayılırım ancak bu aralar kimseye destekte bulunamıyorum. Çünkü bayağı oyun oynuyorum ve bu can sıkıcı bir durum.

Hocam pek yazmıyorsunuz galiba foruma. Forum güzel en azından 4 saatinizi burada geçirin birşeyler öğreniyorsunuz.

Galiba ben de varım.

Beni de ekleyin hocam.

Galiba ben de varım.

Ya Yener hocam siz nasıl 1 yılda 22K mesaj yaptınız ya? Çok hızlısınız hocam çıta çok yükseklerde bizim için ama. @Samotne Ciasteczka hocamın da bayağı mesajı vardı ama o eskiydi. Siz hesabınızı 2016'da açsaydınız Recep abiden çok ilgilenmiş olurdunuz forumla ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…