Forumun kitle kalitesi mi düşüyor?

Boy konusu açanlar mı dersin, troll sistem toplama konusu açanlar mı? İstediğin envai çeşit s*lak var şuan. Sosyal büyüdüğü için engelleyemeyiz.

En en en zararlısı teknik destek ve sistem toplamada bir anda ortaya çıkan cahiller. Adam araştırmak yerine sadece bildiğini savunuyor.
 
Bu forum anlayışına çok uzak bir düşünce. O zaman kimse konu açmasın, her şeyin cevabı internette var? Herkes her sorunu aynı şekilde yaşamıyor veya aynı şekilde çözmüyor. Her sorunun tek bir çözümü yok. Geçende bir arkadaş soru sordu, adamı sorduğuna pişman ettiler. Konu sahibinin mesajına kızgın, hahaha ve üzgün atan tipler vardı. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, anlayın artık şunu. Ayrıca o arkadaşın sorduğu soruyu basit görüp abuk sabuk emoji atan arkadaşların mesaj geçmişine baktım, teknik destek kategorisinde 1 tane bile mesajarı yok. :D
Saçma düşünce yapısı. Çürütmeye çalışmışsın fakat olmamış.. Bahsettiğim konular Örn. "Masaüstü simgelerim gitti" Sağ tıkla göster yap geri gelsin kardeşim! Bunun için konu açmaya ne gerek var? En sıkıcı konu ise benim artık usandığım onlarca kez açılan konular Örn. "Csgo'da rank atlayamıyorum!" Sizi bilmem fakat ben bu konuları onaylayan moderatörlerin bir denetimden geçmesi gerektiğini düşünüyorum
 
Bu forumla alakası yok, genel olarak insanların kalitesi düşmeye başladı, 2013'te de yaşı küçük kardeşlerimiz gelirdi fakat gayet saygılı ve bilinçlilerdi, pek yaş ile alakası yok. Sosyal medya, yayıncılar, internet mimleri, ailenin çocuğunu düzgün eğitmemesi, yozlaşan toplumsal ahlak, vesaire genel kalitenin düşmesine etkenlerden sadece bazıları, toplum bilimci bir hocam varsa daha iyi anlatır.
 
Saçma düşünce yapısı.
Herkes istediği konuyu açmakta özgürdür, kimseye karışamazsınız. Moderatör onaylıyorsa bunu sorgulamak üyelere yani bize düşmez. Gereksiz görülen saçma konular moderasyon onayından geçmiyor zaten. Normal bir şekilde sorusunu soran bir insanın konusu neden onaylanmasın? Herhangi bir yanlış göremiyorum ben burada. Bu forumu 2013'ten beri takip eden 2014'ten beri üye olan birisiyim, hiçbir zaman basit veya zor konu ayrımı yapmıyorlardı ve onaylıyorlardı. Moderatör kolay konuları onaylıyor diye moderasyon ekibinden atılacağını falan mı sanıyorsun anlamadım.
 
Valla hocam ben Monster mı Asus Rog mu diye model değil genel olarak marka kıyaslaması sorusu gördükten sonra kitleyi anladım :D Her bölümün kendi içersinde faydalı yorumlar yapan bilgi sahibi üyeleri var ama bu kitle genele baktığımızda cidden çok az. Bir diğer sorunsa ülke olarak gittikçe daha da cahilleşmemiz ve cahil özgüveni ve saygısızlığının artması foruma da yansımış. Talep başka, gelen cevap bambaşka ve adam bu hatayı söyleyip kendisini uyarana teşekkür edip doğru öneride bulunacağı yerde sallayıp daha da yanlışını savunup, yanlış öneri vermeye devam ediyor
 
Siz üye olmadan önce başlamıştı. Bunu hakaret olarak algılamayın. Yeni bir şey değil. Jenerasyon farkı mı desem, gerçek anlamda kalite düşüşü mü desem bilemedim. Bilginin değil de bilgisizliğin ve arsızlığın üstün geldiği dönemdeyiz. Bu forum için geçerli değil sadece. Eskiden utanırdı ve öğrenmeye çabalardı insanlar ama şimdi yanlışı köküne kadar savunur ve bilgiyi organize olarak gömer hale geldiler.
 
3 farklı kaliteyi düşüren kitle geldi foruma. Bunlar ben ilk üye olduğumda bu kadar fazla değildi.
  • Yanlış bilmesine rağmen kendi bildiğinin doğruluğundan kesin konuşan ve aksi bilgiyi kabul etmeyenler.
  • Kendini herkesten üstün sanıp "Şu kabul edilmesin, şu açılmasın, şu yasaklansın" diye dolaşanlar.
  • "Napim" diyenler.
 
Eskiler her zaman eskiden güzeldi, bir şeyler zamanla değişir hep... Yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum kendi kendine düzelmesini beklemekten başka.
 
Ohoo eskiden er36po vardı, neselienginar vardı vs. bunun gibi yaşını başını almış olgun üyeler yön verirdi Sosyal'e. Peki ne oldu? Birincisi bitmek bilmeyen cezalar ikincisi Sosyal'in gittikçe popülerleşmesi sebebiyle üye sirkülasyonunun artması. Bu ikisi bir araya gelince Sosyal'in eski emektar üyeleri küstü ve gittiler.
Gerçi bu durumun Recep ve Ali beylerin umurunda olduğunu düşünmüyorum.
Bir de son 1 yıldır çok şikayetçi olduğum bir konu var ki şu profil fotoğrafını anime yada manga her ne saçmalık ise ondan yapan kanser kitle. Mantar gibi her yere yayıldılar Sosyal'de.
 
İlk üye olduğum zamanlar güzeldi. Öncesinde de takip ediyordum ama hesabım yoktu.


Şimdi 4 konudan biri sağlık başlığında açılıyor. Bir de mesajıyla hava atan kitle vardı. 6 ayda 20K mesaj yaptıysan bize ne? Mesajla mı eleştiriyoruz?
 

Geri
Yukarı