Forumun yaş ortalaması neden düştü?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Birkaç senedir burada hesabım var. Ondan önceki birkaç sene de kayıtsız olarak forumu okuyordum. Eski olduğum soylenebilir.

Son 2-4 aydır forumdaki yaş ortalamasının iyice düştüğü bariz bir şekilde belli oluyor. Bizlere güzel Türkçemizi öğreten, uygulatan kurallar ise hiçbir şekilde uygulanmıyor. Ciddi anlamda konuları okurken gözlerim kanıyor. Ne oldu bu foruma? Bu küçük yaştaki arkadaşlarımız neden geldi buraya? İstemiyor değilim tabii ki onlarin burada olmasından memnunum ama 'cekilise katıldım ev adresi istiyorlar korkuyorum' tarzı konular sizce de abes kaçmıyor mu bu foruma?

Zaten kullanıcı isimleri ve açtığı konularla belli oluyorlar en fazla 1-2 hafta kalıyorlar. Bence takılsınlar ama bazıları umutsuz vaka.

Yapacak bir şey yok. Allah'ın işine karışılmaz.

Türkiye'de çocuk ortalaması genç ortalamasından çok olduğundan.
Bazı artistler arkadaşlarına büyük göstermek için veletler akın ediyor.

Edit: Kesin banlanacağım.

Forumun tanınmışlığı arttı ve forumu seven arkadaşlarımızda görüp gelebiliyor, ama hepsi kötü vb. gibi genelleme yaparsak doğru ve güzel olmaz, iyise var kötüsü var.

Forumun tanınmışlığı arttı ve forumu seven arkadaşlarımızda görüp gelebiliyor, ama hepsi kötü vb. gibi genelleme yaparsak doğru ve güzel olmaz, iyise var kötüsü var.

Uzaktan eğitim olduğu için herkes bilgisayar topluyor bu süreçte bazı çocuklar bilgisayar toplama rehberinde bize rastlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…