Daha fazla
Yaşımdan dolayı kimseyi yargilamiyorum. Benden küçük olup benden olgun insanlar tabii ki olabilir. Buna bir şey diyemem. Olmasını da isterim.Saçma konuların yaş ile alakası yok.
Konuyu açan arkadaş insanları yaşı ile yargılamayı seviyor herhalde. Seni önceden de görmüştüm, "Ilkokullu musun" tarzı yazan birisin.
Burada 14-15 yaşında olup da senden olgun insanlar tanıdım.
Birinin bilgi birikimini bilemezsiniz, yazı stiline göre de yaş tahmininde bulunmak zaten ayrı bir saçmalık.
Ayrıca senin yaşın da 20, sen de büyük değilsin...
Mesela kino'nun 35 yaşında olduğunu öğrenmemden beri kimsenin yaşını merak etmiyorum, ben de beklemiyordum. Bu örnekti.
Inan bana eskiden forumun ne olduğu, nasıl olduğu hiç umurumda değil. Bana göre de bu tarz konular son derece saçma.
Insanlara yardımcı olmayı sevdiğimden alternatif hayat bölümünde takılıyorum. Aşk meşktir şu bu konuları da benim için sorun teşkil etmiyor, görmek istemiyorsanız konu dışı bölümüne girmeyebilirsiniz.
Benim şikayet ettiğim konu bu değil. Benim şikayet ettiğim konu yazım kuralları, ciddi anlamda saçma konuların olması.
Ctrl + C, Ctrl + V ile aynı cevabı bir mesaja 6 defa atan görüyorum. Evet 'ilkokul'a mi gidiyorsunuz?' diye soru yonelttim. Arkadaş yazmayı sevmediğini anlattı. Buraya kadar sorun yok, olabilir. Hocalarının ise zoraki olarak yazma istediğini söyledi. Bu da ilkokul dışında zorunlu olarak yazma ödevi verilmediğini bildiğimden dolayı öğrenmek amacıyla sordum. Çünkü yaklaşık 5-6 sene önceden bahsediyorum ve o zaman ben de bu yaslardaydim. Fakat donanım ve bilginin önemli olduğu bu forumda konu dışı, birbirini hep takip eden, iki saniye araştırma ile bulunabilecek bilgilerin sürekli sorulduğu, doğru bilgiyi sunmaya çalışmamıza rağmen ısrar eden kişilerle dolu.
Genç arkadaşlarımıza (içerisinde benim de bulunduğum gruba) yardımcı olmak tabi ki görevimiz. Forumun amacı yardımlaşmak zaten. Fakat böyle konuların da açılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yeni açılmış hesaplar oluyor ve ilk mesajlari, konulari bu. Yapmayın eylemeyin lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: