Forza Horizon 3 Demo açılmama problemi

LifeIsGood

Kilopat
Daha fazla  
Açmak için bastığımda bir araç resmi gözüküyor daha sonra ekran kapanıyor ve oyun açılmıyor nasıl düzeltebilirim?

Abi Windows altında Directx diye bir dosya bulamadım, Windows klasöründe sadece adı Directx olan bir not defteri var o da bu attığım log kayıtı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın GT 710 olduğu için açılmıyor olabilir. Sürücü sürümü nedir?
Evet abi güncel en son sürümünü yükledim. D3D12'yi boş yere sildim şuan görev yöneticisi bile hata verip açılmıyor. Directx güncellemeyi açıyorum zaten güncel diyor bir türlü sorunu çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım, lütfen sadece size çalışmıyorum. Birçok kişiye yardım etmeye çalışırken sizden biraz beklemenizi rica ediyorum.

Güncel olmayan şeyleriniz var başlıca:
  • Windows sürümünüz
  • B250 BIOS sürümünüz
Windows sürümünüzü yükseltmek için Windows Update aracına girin ve yükseltme yapın. B250 BIOS güncelleme için şu siteden kndi kriterlerinize göre sürücüyü yükleyin.
DLL'lerde sorun olmadığı için TW'den bağlanmama gerek yok.

Arkadaşım, lütfen sadece size çalışmıyorum. Birçok kişiye yardım etmeye çalışırken sizden biraz beklemenizi rica ediyorum.

Güncel olmayan şeyleriniz var başlıca:
  • Windows sürümünüz
  • B250 BIOS sürümünüz
Windows sürümünüzü yükseltmek için Windows Update aracına girin ve yükseltme yapın. B250 BIOS güncelleme için şu siteden kndi kriterlerinize göre sürücüyü yükleyin.
DLL'lerde sorun olmadığı için TW'den bağlanmama gerek yok.
Üstteki kullanıcının bana sildirdiği D3D12.dll sebebiyle şu an görev yöneticisi bile açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı