Forza Horizon 4 %100 Save nasıl kurulur?

sefir7capone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben dün Steam'dan Forza Horizon 4 aldım ve oyuna girdim biraz oynadıktan sonra oyunu %100 Save'ini nasıl kurulacağını araştırdım diğer insanlarda hoodlum diye bir klasör vardı ama bende o yok. Şimdiden herkese teşekkürler.

Selamlar. Aşağıdaki rehber videolarını izleyerek Forza Horizon 4'e nasıl %100 save kurulacağını öğrenebilirsiniz.

Steam:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft Store / Xbox:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım öyledir, yaptım şimdi. 392 milyon kredi, toplamda 8 milyon şans çarkı ve sanıyorum bütün arabalar açık durumda.

Ek olarak DLC'ler olmadığı halde steam başarımları açıldı
Hayırlı olsun, güvenip yapmanıza sevindim. İşinize yaradığına göre bi' like abonenizi alırım. 😊Göreceksiniz ban yemeyeceksiniz. Geliştiriciler artık Forza 4'ü saldı, 5 ile ilgileniyorlar. Forza 4'te şu an ban yemenizin tek yolu yalnızca hileyle alınabilen McLaren P1 Owens'i almak. Yaptığınız save dosyasında o araç olmadığı için güvendesiniz.

DLC olmadığı halde başarımların açılması normal çünkü %100 save yüklüyorsunuz. Savenin asıl sahibi tüm başarımları açmış.

Hayırlı olsun, güvenip yapmanıza sevindim. İşinize yaradığına göre bi' like abonenizi alırım. 😊Göreceksiniz ban yemeyeceksiniz. Geliştiriciler artık Forza 4'ü saldı, 5 ile ilgileniyorlar. Forza 4'te şu an ban yemenizin tek yolu yalnızca hileyle alınabilen McLaren P1 Owens'i almak. Yaptığınız save dosyasında o araç olmadığı için güvendesiniz.

DLC olmadığı halde başarımların açılması normal çünkü %100 save yüklüyorsunuz. Savenin asıl sahibi tüm başarımları açmış.

Seviye durumu belirgin hale getirmiyor mu? Haritada çevrimiçi oyuncuları kontrol ettiğimde 100 seviyeyi geçen pek kimse yok. 750 seviye dikkat çekiyor. Bir oyuncu tarafından şikayet edilme ihtimalimiz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı