Forza Horizon 4 92 TL

@JessePinkMan09 RDR Online'a sonradan zam gelmedi. 15 Şubat'a kadar %75 indirimli satılıyordu.

Fiyatın artıp artmayacağını kimse bilmez. Ama Microsoft daha önce böyle bir adım atmadı.

Evet ürünlere bakıp yazdıktan sonra fark ettim. Paket olduğu için 5 TL gibi bir fark olması normal bence.

Kimse net olarak bilemez.
Arjantin fiyatlarını 7 dolardan 44 dolara çekmişler. Tecrübelerim yanılmadı.

Dosya Ekleri

• 371DE551-7A84-46C5-9CE5-1CC9588C5627.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 83
Ben 1,5 yıl önce Microsoft Store'dan %50 indirimdeyken 200 TL verip Ultimate versiyon almıştım. Fakat fiyat o kadar uygun ki bunu da almayı düşünüyorum, Steam kütüphanesinde olması çok avantajlı. Hem oynadığım saati, ilerlemeleri görebiliyorum, hem oyun klasörünü değiştirme imkanı sunuyor. Store sağolsun SSD klonlama yaptığımda 90GB oyunu sıfırdan indirtmişti bana, ilerlemem de silinmişti. Steam'de böyle şeyler olmuyor, sırf bu rahatlık için tekrar alırım.

Ultimate sürüm bence de çok gerekli değil. Özellikle Lego pakedi saçmalığın daniskası, sırf sponsorluk uğruna saçma sapan bir eklenti yapmışlar. Car Pass için ya da haftalık verilen ödüller için alınabilir belki ama illa gerekirse sonradan da alınabiliyor. Ultimate versiyon da alsanız bazı araçları kazanmak için haftalık görevleri tamamlamanız şart, bazı araçlar ödüllerle açılıyor çünkü. 700 küsur araç her istediğinizde satın alınamıyor Ultimate de olsa.

Bende aynı şekilde 300'den almıştım. Format atınca D'de yüklü oyunu görmewyip bir daha indirttiriyordu. Çok sinir olmuştum. Sırf onun için aldım.

Tam olarak anlamadım. Kalan DLC'lere bakayım dedim de bazılarında bu yazıyor. Bende var mı yani? Çünkü eklentiler kısmına Car Pass'i eklememişler fakat yığını aldım. Sanırım bunu tek tek almak isteyenler için koymuşlar.

Aynen Ultimate yığınını aldıysanız sizde de olması lazım. En kötü iade edersiniz, işte Steam'den almak için bir sebep daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…