Forza Horizon 4 92 TL

Arjantin fiyatlarını 7 dolardan 44 dolara çekmişler. Tecrübelerim yanılmadı.😉
Hemen alıyorum valla. 😳😳 (145 TL olayı iyiymiş. :D)

1615323129216.png

Dosya Ekleri

• 371DE551-7A84-46C5-9CE5-1CC9588C5627.jpeg
    371DE551-7A84-46C5-9CE5-1CC9588C5627.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 83
Ben 1,5 yıl önce Microsoft Store'dan %50 indirimdeyken 200 TL verip Ultimate versiyon almıştım. Fakat fiyat o kadar uygun ki bunu da almayı düşünüyorum, Steam kütüphanesinde olması çok avantajlı. Hem oynadığım saati, ilerlemeleri görebiliyorum, hem oyun klasörünü değiştirme imkanı sunuyor. Store sağolsun SSD klonlama yaptığımda 90GB oyunu sıfırdan indirtmişti bana, ilerlemem de silinmişti. Steam'de böyle şeyler olmuyor, sırf bu rahatlık için tekrar alırım.

Ultimate sürüm bence de çok gerekli değil. Özellikle Lego pakedi saçmalığın daniskası, sırf sponsorluk uğruna saçma sapan bir eklenti yapmışlar. Car Pass için ya da haftalık verilen ödüller için alınabilir belki ama illa gerekirse sonradan da alınabiliyor. Ultimate versiyon da alsanız bazı araçları kazanmak için haftalık görevleri tamamlamanız şart, bazı araçlar ödüllerle açılıyor çünkü. 700 küsur araç her istediğinizde satın alınamıyor Ultimate de olsa.

Ben 1,5 yıl önce Microsoft Store'dan %50 indirimdeyken 200 TL verip Ultimate versiyon almıştım. Fakat fiyat o kadar uygun ki bunu da almayı düşünüyorum, Steam kütüphanesinde olması çok avantajlı. Hem oynadığım saati, ilerlemeleri görebiliyorum, hem oyun klasörünü değiştirme imkanı sunuyor. Store sağolsun SSD klonlama yaptığımda 90GB oyunu sıfırdan indirtmişti bana, ilerlemem de silinmişti. Steam'de böyle şeyler olmuyor, sırf bu rahatlık için tekrar alırım.

Ultimate sürüm bence de çok gerekli değil. Özellikle Lego pakedi saçmalığın daniskası, sırf sponsorluk uğruna saçma sapan bir eklenti yapmışlar. Car Pass için ya da haftalık verilen ödüller için alınabilir belki ama illa gerekirse sonradan da alınabiliyor. Ultimate versiyon da alsanız bazı araçları kazanmak için haftalık görevleri tamamlamanız şart, bazı araçlar ödüllerle açılıyor çünkü. 700 küsur araç her istediğinizde satın alınamıyor Ultimate de olsa.
Bende aynı şekilde 300'den almıştım. Format atınca D'de yüklü oyunu görmewyip bir daha indirttiriyordu. Çok sinir olmuştum. Sırf onun için aldım.

Tam olarak anlamadım. Kalan DLC'lere bakayım dedim de bazılarında bu yazıyor. Bende var mı yani? Çünkü eklentiler kısmına Car Pass'i eklememişler fakat yığını aldım. Sanırım bunu tek tek almak isteyenler için koymuşlar.
1615323831312.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı