Çözüldü Forza Horizon 4 açarken mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

SELAM BEBEK

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce GTX 1650
İşlemci
İ5 11.Nesil
Oyunu her açmaya çalıştığımda mavi ekran veriyor hata kodu olarak bu yazıyor:
MiniDump:hata.rar

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    651,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Çözüm
Hata sabit. Aygıt yöneticisinden intel ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar girmeyi dener misin ?
Sevindim, işlemcinin dahili kartında sorun var. Devre dışı kullanabilirsin sana kalmış ama haberin olsun yani :)

5 dk içinde oyun hiçbir hata vermeden kendi kendine kapandi tekrarlanirsa başka başlik açmak zorunda kalacağım galiba ama en azindan artik oyun açiliyor tekrardan teşekkürler.

5 dk içinde oyun hiçbir hata vermeden kendi kendine kapandi tekrarlanirsa başka başlik açmak zorunda kalacağım galiba ama en azindan artik oyun açiliyor tekrardan teşekkürler.
Şunu deneyebilirsin FH4 için. Kapanma sorununa yardımcı olabilir 1650 kartıyla açınca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu deneyebilirsin FH4 için. Kapanma sorununa yardımcı olabilir 1650 kartıyla açınca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Denedim fakat halla devam ediyor internete baktiğim kadariyla pek çok kişi bunu yaşamasina rağmen halla bunu düzeltmemiş olmaları.

Denedim fakat halla devam ediyor internete baktiğim kadariyla pek çok kişi bunu yaşamasina rağmen halla bunu düzeltmemiş olmaları.

Process Monitor raporu ile beraber yeni bir konu açın oradan daha rahat yardımcı olunur.

Process Monitor raporu ile beraber yeni bir konu açın oradan daha rahat yardımcı olunur.

Gecikme için üzgünüm Process Monitor uygulamasının nasıl kulanacağımı kavramam biraz geç sürdü https://www.technopat.net/sosyal/konu/forza-horizon-4-hata-vermeden-kapaniyor.2868349/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı