Steam Forza Horizon 4 alınır mı?

Juvilo

Centipat
Daha fazla  
Steam indirimlerinde 3.99 dolara kadar düşmüş fiyatı ve yakında kaldırılacak. Almayı düşünüyorum ama şu anda sistemim çok yetersiz. 20FPS falan anca verir minimum ayarlarda. Şu anda oyunu alsam 4-5 ay sonra aktif kitlesi kalır mı? Hala oynanılır mı? Forza 5'in fiyatı bayağı bir tuzlu maalesef.

FH2’yi online oynayan kitle bile var. Ayrıca Forza kitlesinin %70 civarı bir kısmı 4’ün haritasının 5’ten iyi olduğunu düşündüğü için 4’ten devam ediyor. Yabancı forumlarda bu şekilde özellikle.

Steam indirimlerinde 3.99 dolara kadar düşmüş fiyatı ve yakında kaldırılacak. Almayı düşünüyorum ama şu anda sistemim çok yetersiz. 20FPS falan anca verir minimum ayarlarda. Şu anda oyunu alsam 4-5 ay sonra aktif kitlesi kalır mı? Hala oynanılır mı? Forza 5'in fiyatı bayağı bir tuzlu maalesef.

Genel olarak oyun çok güzel fakat Online sunucuları dolu değil. Bir yarış etkinliği için uzun süreler sırada bekleyebilirsin ama yine de şu anki fiyatına değer bir oyun.

5 oynamadım, ama oynayan birinden şöyle duydum: "4 ve 5 arasında pek bir fark yok. Sadece grafik olarak fark var."

Ne kadar doğru bilmiyorum. Xbox Game Pass'i de düşünebilirsiniz.

Peki hangi paketini almalıyım standart Edition yeterli midir?
Ultimate öneririm 2 tane DLC haritası açıyor. Ama Standart yeterli olmaz demek değil bu.

Genel olarak oyun çok güzel fakat Online sunucuları dolu değil. Bir yarış etkinliği için uzun süreler sırada bekleyebilirsin ama yine de şu anki fiyatına değer bir oyun.
Sunucuları neredeyse 5 kadar dolu. Özellikle yabancı tarafta 4 5’e göre çok daha fazla seviliyor ve 5’in de neredeyse sonuna geldiğimiz için 4’e dönen oyuncu sayısı epey fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı