Forza Horizon 4 alınır mı?

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese.

Daha önce Game Pass aboneliğim varken 5. oyununu oynamıştım fakat bilgisayarım bir yerden sonra yorulmaya başlamıştı. Zaten aboneliğimi de iptal ettmiştim.
Bu oyun nasıl. Çok farklı var mı 5. oyun arasında. Araba sürmeyi seven birisiyim oyunlarda. Hem de kütüphane yapmaya çalışıyorum. Sizce değer mi?

Fiyat: 4$ = 138 TL

İndirimsiz fiyatı: 20$ = 693

İyi akşamlar herkese.

Daha önce Game Pass aboneliğim varken 5. oyununu oynamıştım fakat bilgisayarım bir yerden sonra yorulmaya başlamıştı. Zaten aboneliğimi de iptal ettmiştim.
Bu oyun nasıl. Çok farklı var mı 5. oyun arasında. Araba sürmeyi seven birisiyim oyunlarda. Hem de kütüphane yapmaya çalışıyorum. Sizce değer mi?

Fiyat: 4$ = 138 TL

İndirimsiz fiyatı: 20$ = 693
5 ten çok da farklı değil. Desteği bittiğinden yeni etkinlik ve araba vesaire gelmiyor. Online yine oynanıyor ama sunucularda çok kısıt var, uzun sürüyor başlaması çile bitmesi çile. Ama single takılınır hala çok rahat, bir sorunu yok.

Fiyatı uygun, beşinci oyundan en büyük farkı harita. İngiltere'de geçiyordu sanırım, haliyle yol da sol taraftan akıyor. Biraz garipseyebilirsiniz, o kadar.

Fiyatı uygun, beşinci oyundan en büyük farkı harita. İngiltere'de geçiyordu sanırım, haliyle yol da sol taraftan akıyor. Biraz garipseyebilirsiniz, o kadar.
Harita ve dünya kesinlikle 4 te çok daha iyi bu arada. 5 ölü resmen, npc arabaları yok, npc yok, dünya çöl gibi. 5 te o yüzden çok keyif alamıyorum sürerken. Ama 4ü de online olarak biraz bitirdiler gibi bir şey o yüzden mecbur kaldık 5 e.

FH5'ten farkı pek yok, oyun yine sana aynı oyun gibi hissettirecek. 5'te sadece arabalar kalabalıklaşmış, ufak tefek grafik değişimleri var, FH5'teki gibi çok kasaba & merkezli bir şey bekleme ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı