Forza Horizon 4 Alınır mı?

Bence de güzel olacak. Bana kalırsa Forza Horizon 3 oyununa göre güzel gelişmeler var. Forza Horizon 3 bile şu an en iyi yarış oyunu, Forza Horizon 4 ise daha da iyi olacaktır.
Zaten beklediğim The Crew 2 vardı, The Crew 2 eleştirmeyi bile hak etmiyor. Böyle saçma sapan bir oyun görmedim. Ubisoft bu sefer yapamamış.
Olayın özeti Forza Horizon serisi bana göre en iyi yarış oyunudur. Adamlar hakkını veriyor. Yarış severler kesinlikle Forza Horizon 4 almalı, üzmez.

Bence de güzel olacak. Bana kalırsa Forza Horizon 3 oyununa göre güzel gelişmeler var. Forza Horizon 3 bile şu an en iyi yarış oyunu, Forza Horizon 4 ise daha da iyi olacaktır.
Zaten beklediğim The Crew 2 vardı, The Crew 2 eleştirmeyi bile hak etmiyor. Böyle saçma sapan bir oyun görmedim. Ubisoft bu sefer yapamamış.
Olayın özeti Forza Horizon serisi bana göre en iyi yarış oyunudur. Adamlar hakkını veriyor. Yarış severler kesinlikle Forza Horizon 4 almalı, üzmez.
Oyunu alacak mısın?

Bence alınır ama biraz pahalı olacak gibi. Çıkar çıkmaz almamakta fayda var sanki...
Ben oyunu satın almayacağım. Zaten fiyatı pahallı olacaktır. Game Pass ile oynayacağım.

Game Pass mantıklı olabilir, aylık kaç liraydı o?

Ben oyunu satın almayacağım. Zaten fiyatı pahallı olacaktır. Game Pass ile oynayacağım.
Ben de Game Pass ile oynayacağım konsolda, online için para gerektiriyor ancak PC'de oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte İngiltere'yi turlayabiliriz.
Forza Horizon 3'ü 1 sene oynadım hiç sıkılmadan, FH4'ü de duyurulduğu günden beri takip ediyorum evet alınabilir. Acele edilmezse Noel'de indirime girebilir.

Satın alacağım.
PC'den oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte oynayalım İngiltere topraklarını.
Bence alınır ama biraz pahalı olacak gibi. Çıkar çıkmaz almamakta fayda var sanki...

Çıkar çıkmaz almak artık daha karlı oldu, örnek Asus monitör: 19.000 liradan çıktı şuan 22.000 lira civarı.

Game Pass aylık 29 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk 14 gün ücretsiz. Daha sonra her ay 29₺.
Ben de Game Pass ile oynayacağım konsolda online için para gerektiriyor ancak PC'de oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte İngiltere'yi turlayabiliriz.

PC'den oynayacaksan çıkışına yakın haberleşip birlikte oynayalım İngiltere topraklarını.
Evet olabilir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı