Forza Horizon 4 Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam oynayacağın saat 30 saati geçmez sıkıyor.
Dostum yarış oyunlarına ve arabalara fazla ilgin yoksa sıkılabilirsin. Forza Horizon 3 şu an bile piyasadaki daha yeni rakipleri Payback ve Crew 2'den çok daha iyi. Oyunu 1 yıl neredeyse her akşam oynadım garajımda 469 tane farklı arabam var ve bugün yüklesem yine keyif alacağıma eminim.

100 TL olsa gözüm kapalı alırım.
Yarış oyunları sıkıyor ama bunun online bayağı iyi olacak gibi param olursa alabilirim.
The Crew 2'yi arkadaşla 1 senedir bekliyorduk ama hayal kırıklığına uğradık.
Birde ben soru sorayım. Türkçe Dublaj olmaması bizi ne kadar etkiler?

100 TL olsa gözüm kapalı alırım.
Yarış oyunları sıkıyor ama bunun online bayağı iyi olacak gibi param olursa alabilirim.
The Crew 2'yi arkadaşla 1 senedir bekliyorduk ama hayal kırıklığına uğradık.
Birde ben soru sorayım. Türkçe Dublaj olmaması bizi ne kadar etkiler?
Ben İngilizce oynayacağım beni etkilemiyor. Eğer oyunu Game Pass veya alarak oynayacaksınız konvoy yapabiliriz hem herkesin araç zevki ortaya çıkar. :)

İngilizce bilmeyen için menülerin Türkçe olması hoş ancak dublaj benim için şart değil, dublajlı gelse bile kalitesine bakmak için açar sonra tekrar İngilizce'ye dönerdim.

Ben İngilizce oynayacağım beni etkilemiyor. Eğer oyunu Game Pass veya alarak oynayacaksınız konvoy yapabiliriz hem herkesin araç zevki ortaya çıkar. :)

İngilizce bilmeyen için menülerin Türkçe olması hoş ancak dublaj benim için şart değil, dublajlı gelse bile kalitesine bakmak için açar sonra tekrar İngilizce'ye dönerdim.

Genelde Amerikan takılıyorum.

Muscle.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı