O Onurlu Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #81 Hasan Futbol dedi: Hayır ben Pc oyuncusuyum. Xbox Gold Live gerek yokta. Oyunun fiyatı artacak mı? Genişletmek için tıkla... Pre orderda 228 idi, şu an 260 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2018
Hasan Futbol dedi: Hayır ben Pc oyuncusuyum. Xbox Gold Live gerek yokta. Oyunun fiyatı artacak mı? Genişletmek için tıkla... Pre orderda 228 idi, şu an 260 TL.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 796 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #82 VaLaK dedi: Oyun hakkını veriyor beyler kim ne derse desin Ha bu arada klavye de bile oluyor oyun yani zevk veriyor.. Genişletmek için tıkla... 2. el F710 100 TL. Ben 60'a aldım. Emin ol alınca bana dua edersin. Kol bir başka oluyor.
VaLaK dedi: Oyun hakkını veriyor beyler kim ne derse desin Ha bu arada klavye de bile oluyor oyun yani zevk veriyor.. Genişletmek için tıkla... 2. el F710 100 TL. Ben 60'a aldım. Emin ol alınca bana dua edersin. Kol bir başka oluyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Ekim 2018 #83 ForAnAngeL dedi: Alacaktım fakat trafiğin soldan işlemesi kararımdan döndürdü. Genişletmek için tıkla... Benim hoşuma gidiyor sağdan aksa bile zaten soldan dürecektik.
ForAnAngeL dedi: Alacaktım fakat trafiğin soldan işlemesi kararımdan döndürdü. Genişletmek için tıkla... Benim hoşuma gidiyor sağdan aksa bile zaten soldan dürecektik.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 796 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #84 Handsome Reis dedi: Benim hoşuma gidiyor sağdan aksa bile zaten soldan dürecektik. Genişletmek için tıkla... Bağzı insanlar böyle konulara takıyor. Onlar da kendince haklı ama oyunun şu an rakibi yok. Hele The Crew 2 den sonra bu oyun mükemmel geldi. Asla bir oyuna bu kadar para vermem de oyun beni 4 sene idare eder.
Handsome Reis dedi: Benim hoşuma gidiyor sağdan aksa bile zaten soldan dürecektik. Genişletmek için tıkla... Bağzı insanlar böyle konulara takıyor. Onlar da kendince haklı ama oyunun şu an rakibi yok. Hele The Crew 2 den sonra bu oyun mükemmel geldi. Asla bir oyuna bu kadar para vermem de oyun beni 4 sene idare eder.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 16 Ekim 2018 #85 Handsome Reis dedi: Benim hoşuma gidiyor sağdan aksa bile zaten soldan sürecektik. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Garip olan trafik soldan akıyor ama direksiyon ona göre konumlandırılmamış.
Handsome Reis dedi: Benim hoşuma gidiyor sağdan aksa bile zaten soldan sürecektik. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Garip olan trafik soldan akıyor ama direksiyon ona göre konumlandırılmamış.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Ekim 2018 #86 ForAnAngeL dedi: Anlamadım Garip olan trafik soldan akıyor ama direksiyon ona göre konumlandırılmamış. Genişletmek için tıkla... 2005 STI direksiyonu solda, direksiyon sağda olsun şerit sıkıntı değil ama alıştığımız gibi sağda olması tabi daha iyi olurdu.
ForAnAngeL dedi: Anlamadım Garip olan trafik soldan akıyor ama direksiyon ona göre konumlandırılmamış. Genişletmek için tıkla... 2005 STI direksiyonu solda, direksiyon sağda olsun şerit sıkıntı değil ama alıştığımız gibi sağda olması tabi daha iyi olurdu.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 16 Ekim 2018 #87 Direksiyon zaten solda zaten oyunda.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Ekim 2018 #88 ForAnAngeL dedi: Direksiyon zaten solda zaten oyunda. Genişletmek için tıkla... Sağda olanlar da vardı.
ForAnAngeL dedi: Direksiyon zaten solda zaten oyunda. Genişletmek için tıkla... Sağda olanlar da vardı.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 796 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #89 Yahu kardeşim oyunu alternatifi yok diyorum. Alabileceğin en iyi oyun yok sağda yok solda demeyi bırak al keyfine bak.
Yahu kardeşim oyunu alternatifi yok diyorum. Alabileceğin en iyi oyun yok sağda yok solda demeyi bırak al keyfine bak.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 16 Ekim 2018 #90 Al diyorsun da bu yüzden bana keyif vermeyecek bir oyunu neden alayım? Almama sebebimi söyledim yukarıda.
Al diyorsun da bu yüzden bana keyif vermeyecek bir oyunu neden alayım? Almama sebebimi söyledim yukarıda.