Forza Horizon 4 Alınır mı?

Hayır ben Pc oyuncusuyum. Xbox Gold Live gerek yokta. Oyunun fiyatı artacak mı?
Xbox'da tıpkı PlayStation gibi oyunlarını güncel kura göre ayarlamaya başladı. Bu oyunlar teknik olarak Xbox oyunu ve zam gelebilir.

Hocam şu anlık zam yok. Fiyat aynı. Sabah hemen İninal karta para yükleyeyimde alayım o zaman. Acaba hemen artar mı.
Hemen diyemem ama bilemiyorum. Game Pass için artış ciddi derecede.(Game Pass PC için de kullanılan bir üyelik.)

Hemen diyemem ama bilemiyorum. Game Pass için artış ciddi derecede.(Game Pass PC için de kullanılan bir üyelik.)
Şahsen bir iki oyun oynuyorum. Benim için Game Pass önemli değil. 1 sene sonra oynayamayacaksam neden para ödeyim. Ama Xbox kullanıcılarının online oynama şansını ciddi derecede azaltacak. İyiki PC oyuncusuyum. Online oynuyamama gibi bir derdim yok. Fiyat artmadan hemen alayım. Peki 260 TL olanı alıyorum. PC den alırsam direk PC ye yüklenir. Yani Forza PC veya Forza XBOX oyunu diye satılmıyor değil mi? Microsoft Store de Forza 4 yazanı alacağım. Sıkıntı yok değil mi?

Şahsen bir iki oyun oynuyorum. Benim için Game Pass önemli değil. 1 sene sonra oynayamayacaksam neden para ödeyim. Ama Xbox kullanıcılarının online oynama şansını ciddi derecede azaltacak. İyiki PC oyuncusuyum. Online oynuyamama gibi bir derdim yok. Fiyat artmadan hemen alayım. Peki 260 TL olanı alıyorum. PC den alırsam direk PC ye yüklenir. Yani Forza PC veya Forza XBOX oyunu diye satılmıyor değil mi? Microsoft Store de Forza 4 yazanı alacağım. Sıkıntı yok değil mi?
Microsoft Store'dan aldığın oyun hem PC'de hem Xbox'da çalışıyor. Yani oyunu 1 defa satın alıp hem konsolda hem PC'de oynayabiliyorsun. Mümkünse Ultimate alın her ay eklenen araba paketlerinden mahrum kalmayın, ama eğer bütçeniz yetmiyorsa standart sürüm de yeterlidir.

Hocam Sırf her ay araba gelecek diye 150 TL verilir mi? Diğer sürümleri n tek farkı yeni eklenecek arabalar mı? Bu konularda bayağı bilgilisiniz engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. Açıkçası çok bilgim yok.

Ya beyler oyunu satıp aldım ve yüklemeye koyuldum oyun 60gb yükleme ye başladım ve 30-40 gb kadar indirdi sonra oyun yüklendi diyor ama açmıyor bunu 2 kere yaptı bu ne saçmalık ya?

Hocam Sırf her ay araba gelecek diye 150 TL verilir mi? Diğer sürümleri n tek farkı yeni eklenecek arabalar mı? Bu konularda bayağı bilgilisiniz engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. Açıkçası çok bilgim yok.
Her ay arabanın yanı sıra oyuna eklenecek 2 genişleme paketi de dahil.

Ya beyler oyunu satıp aldım ve yüklemeye koyuldum oyun 60gb yükleme ye başladım ve 30-40 gb kadar indirdi sonra oyun yüklendi diyor ama açmıyor bunu 2 kere yaptı bu ne saçmalık ya?
Böyle bir sorun yaşamadığım için çözümünü de bilemiyorum, ilk denememde sorunsuz yüklenmişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı