Bütçem yeter yetmez siz bana buraya bütçeyi söyleyinde yeni konu açıp boş boş heveslere kapıl mıyım?
Hocam bütçe size bağlı sizin imkanlarınız doğrultusunda en uygun sistem dizilir.
Bütçem yeter yetmez siz bana buraya bütçeyi söyleyinde yeni konu açıp boş boş heveslere kapıl mıyım?
bildiğim kadarıyla zula gibi düşün pay to win yani hiç çabalamadan almak ve çabalayıp çok düşük yüzdeliklerle o arabaları çıkarmak zor ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynayasan verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum .
Şu anda 130 TL olan Forza Horizon 4 alınır mı? Standart, Deluxe ve Ultimate Edition arasında ne farklar vardır? Hangi paketi almalıyım.
son dediğimi dikkatli okursanstandartta iki haftadır oynuyorum bugatti chiron, koenigsseg one:1, ferrari 458 dahil olmak üzere 110 civarı arabam var. oyun p2w değil.
son dediğimi dikkatli okursan'' ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynasanda verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum ''
sizce böyle bi oyunu o ayarlarda oynatacak bütçe min kaç olmalıdır benim bütçem 3.5-4 arasıHocam bütçe size bağlı sizin imkanlarınız doğrultusunda en uygun sistem dizilir.
Bugatti Chiron alabiliyorsak diğerleri çok da umrumda değil.standartta iki haftadır oynuyorum bugatti chiron, koenigsseg one:1, ferrari 458 dahil olmak üzere 110 civarı arabam var. oyun p2w değil.
Onu alırsın büyük ihtimal (emin değilim) ama oyundaki ne en hızlı arabadır ne en iyi kayanı ben genelde klasik araba tercih ederim mekanikleri bir oyunda yanlarken alınabilecek maximum zevki veriyor çünkü tabi kişisine göre değişir ben hız yapacam dersen ferrarinin bir aracı var en hızlı araç oyunda o da ultimate sürümünün eventlerinden mi ne düşüyormuş. (yine emin değilim)Bugatti Chiron alabiliyorsak diğerleri çok da umrumda değil.Sizin şansınıza mı çıktı yoksa alan herkese çıkar mı?
Bugatti Chiron alabiliyorsak diğerleri çok da umrumda değil.Sizin şansınıza mı çıktı yoksa alan herkese çıkar mı?
son dediğimi dikkatli okursan'' ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynayasan verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum ''
sizce böyle bi oyunu o ayarlarda oynatacak bütçe min kaç olmalıdır benim bütçem 3.5-4 arası
Onu alırsın büyük ihtimal (emin değilim) ama oyundaki ne en hızlı arabadır ne en iyi kayanı ben genelde klasik araba tercih ederim mekanikleri bir oyunda yanlarken alınabilecek maximum zevki veriyor çünkü tabi kişisine göre değişir ben hız yapacam dersen ferrarinin bir aracı var en hızlı araç oyunda o da ultimate sürümünün eventlerinden mi ne düşüyormuş. (yine emin değilim)
Bu oyun kadar sıkıntılı bir oyun hayatımda görmedim, Game Pass'den alınmasını tercih ederim. Oyunun hata vermeden kapanmasını mı dersin, çevrimiçi moduna bağlanma sıkıntılarımı dersin ve çevrimiçi bağlansan bile gecikme sorunları çok fazla. Aylık alırsın oynarsın seversen diğer ayda alırsın böyle daha güzel olabilir. Ben standart sürümünü almıştım oyunda ki çoğu alınabilecek araba, kıyafet ve ev hepsini aldım, para zaten 100 milyonu geçti. Aylık sezonlarda seviniyordum oda bu sezon gelmedi.
kanka benim pc senle aynı nerdeyse hangi ayarda kaç fps alıyorusun ?standartta iki haftadır oynuyorum bugatti chiron, koenigsseg one:1, ferrari 458 dahil olmak üzere 110 civarı arabam var. oyun p2w değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.