Forza Horizon 4 alınır mı?

Hangi paket?

• Oy verenlerin toplamı
    99
bildiğim kadarıyla zula gibi düşün pay to win yani hiç çabalamadan almak ve çabalayıp çok düşük yüzdeliklerle o arabaları çıkarmak zor ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynayasan verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum .

standartta iki haftadır oynuyorum bugatti chiron, koenigsseg one:1, ferrari 458 dahil olmak üzere 110 civarı arabam var. oyun p2w değil.

Şu anda 130 TL olan Forza Horizon 4 alınır mı? Standart, Deluxe ve Ultimate Edition arasında ne farklar vardır? Hangi paketi almalıyım.

2 Dandik harita için ultimate almaya değmez. Zaten yarışacak oyuncu bulmak zor. Ligli yarışlar aşırı saçma. Ford F150 ile Ferrari 488 Pista 'yı aynı yarışta görebileceğin tek oyun olabilir, yada süper sport araçlarla toprak yarışı yaptığın...

Ama nedir, araç kontrolleri çok iyi. Kaliteyi hissetmemek elde değil.

standartta iki haftadır oynuyorum bugatti chiron, koenigsseg one:1, ferrari 458 dahil olmak üzere 110 civarı arabam var. oyun p2w değil.
son dediğimi dikkatli okursan :) '' ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynayasan verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum ''
son dediğimi dikkatli okursan :) '' ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynasanda verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum ''
Hocam bütçe size bağlı sizin imkanlarınız doğrultusunda en uygun sistem dizilir.
sizce böyle bi oyunu o ayarlarda oynatacak bütçe min kaç olmalıdır benim bütçem 3.5-4 arası

Bugatti Chiron alabiliyorsak diğerleri çok da umrumda değil. :D Sizin şansınıza mı çıktı yoksa alan herkese çıkar mı?
Onu alırsın büyük ihtimal (emin değilim) ama oyundaki ne en hızlı arabadır ne en iyi kayanı ben genelde klasik araba tercih ederim mekanikleri bir oyunda yanlarken alınabilecek maximum zevki veriyor çünkü tabi kişisine göre değişir ben hız yapacam dersen ferrarinin bir aracı var en hızlı araç oyunda o da ultimate sürümünün eventlerinden mi ne düşüyormuş. (yine emin değilim)

Bugatti Chiron alabiliyorsak diğerleri çok da umrumda değil. :D Sizin şansınıza mı çıktı yoksa alan herkese çıkar mı?

Hocam yarı şans, yarı emek diyelim çünkü para daha çok çarktan geliyor. Çarklarda seviye atladıkça ve mücadele tamamladıkça geliyor.
son dediğimi dikkatli okursan :) '' ayrıca deluxe paketinde 1000 saatte oynayasan verilmeyecek şeyler veriyo diye biliyorum ''

sizce böyle bi oyunu o ayarlarda oynatacak bütçe min kaç olmalıdır benim bütçem 3.5-4 arası

Doğrudur hocam sadece gerçek para ile alınabilecek arabalar var ama arabaların %95'i falan oyun içi para (CR) ile alınabiliyor.
Onu alırsın büyük ihtimal (emin değilim) ama oyundaki ne en hızlı arabadır ne en iyi kayanı ben genelde klasik araba tercih ederim mekanikleri bir oyunda yanlarken alınabilecek maximum zevki veriyor çünkü tabi kişisine göre değişir ben hız yapacam dersen ferrarinin bir aracı var en hızlı araç oyunda o da ultimate sürümünün eventlerinden mi ne düşüyormuş. (yine emin değilim)

Klasik arabalar gerçekten daha çok zevk veriyor. Ben Chiron'u ve diğerlerini pahalı olduğu için örnek verdim.

Bu oyun kadar sıkıntılı bir oyun hayatımda görmedim, Game Pass'den alınmasını tercih ederim. Oyunun hata vermeden kapanmasını mı dersin, çevrimiçi moduna bağlanma sıkıntılarımı dersin ve çevrimiçi bağlansan bile gecikme sorunları çok fazla. Aylık alırsın oynarsın seversen diğer ayda alırsın böyle daha güzel olabilir. Ben standart sürümünü almıştım oyunda ki çoğu alınabilecek araba, kıyafet ve ev hepsini aldım, para zaten 100 milyonu geçti. Aylık sezonlarda seviniyordum oda bu sezon gelmedi.

Bu oyun kadar sıkıntılı bir oyun hayatımda görmedim, Game Pass'den alınmasını tercih ederim. Oyunun hata vermeden kapanmasını mı dersin, çevrimiçi moduna bağlanma sıkıntılarımı dersin ve çevrimiçi bağlansan bile gecikme sorunları çok fazla. Aylık alırsın oynarsın seversen diğer ayda alırsın böyle daha güzel olabilir. Ben standart sürümünü almıştım oyunda ki çoğu alınabilecek araba, kıyafet ve ev hepsini aldım, para zaten 100 milyonu geçti. Aylık sezonlarda seviniyordum oda bu sezon gelmedi.

Valla bende oyun hiç kendi kendine kapanmadı, bağlanma sorunlarını da internette gösterilen çözümlerden bir kaçı ile halletim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı