Forza Horizon 4 araba önerisi

471153

Hectopat
En hızlı arabayı aramıyorum. En sürülebilir araba hangisi sizce? Oyuna yeni başladım Ford GT3 bayağı iyi hızlanıyor virajı falan gayet iyi alıyor. Bu araçtan daha iyi öneriniz var mı?

M5 E60 alıp güzel bir 4WD modifiye ile her köşede 4. viteste yüksek hızlarda yanlayabilir ve zevkli bir sürüş yaşayabilirsin. Apollo alabiliyorsan öneririm, iyi bir modifiye ile 400+km-h olsa bile en keskin virajlara girebiliyor.
Klavye ile oynuyorum oyunu o nedenle yanlamak keyif vermiyor yapamıyorum zaten. Viraja ok gibi girip çıkan bir araç arıyorum. Ford GT tam istediğim gibi ama son hızı 425 tıkanıyor.

GTR'ya da Bugatti Chiron olabilir. Nissan iyidir. Düzgün bir modofiye ile 400 kmh üstünü rahat görürsün.
R34 göremedim oyunda.

Klavye ile oynuyorum oyunu o nedenle yanlamak keyif vermiyor yapamıyorum zaten. Viraja ok gibi girip çıkan bir araç arıyorum. Ford GT tam istediğim gibi ama son hızı 425 tıkanıyor.

Oyunun en hızlı arabası olan Ferrari EVO alın. Ancak 400 üstüne çıkınca kontrol etmesi zorlaşıyor haberiniz olsun. Virajda dönerken bazen kontrolden çıkıyor.

R34 göremedim oyunda.

R35 olanı alın. R34 almak icin bazi görevleri yapmanız gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı