Sürüş olarak hiç beğenmedim. Virajda kötü.BMW M5.
Klavye ile oynuyorum oyunu o nedenle yanlamak keyif vermiyor yapamıyorum zaten. Viraja ok gibi girip çıkan bir araç arıyorum. Ford GT tam istediğim gibi ama son hızı 425 tıkanıyor.M5 E60 alıp güzel bir 4WD modifiye ile her köşede 4. viteste yüksek hızlarda yanlayabilir ve zevkli bir sürüş yaşayabilirsin. Apollo alabiliyorsan öneririm, iyi bir modifiye ile 400+km-h olsa bile en keskin virajlara girebiliyor.
R34 göremedim oyunda.GTR'ya da Bugatti Chiron olabilir. Nissan iyidir. Düzgün bir modofiye ile 400 kmh üstünü rahat görürsün.
Klavye ile oynuyorum oyunu o nedenle yanlamak keyif vermiyor yapamıyorum zaten. Viraja ok gibi girip çıkan bir araç arıyorum. Ford GT tam istediğim gibi ama son hızı 425 tıkanıyor.
Klavye ile oynuyorum oyunu o nedenle yanlamak keyif vermiyor yapamıyorum zaten. Viraja ok gibi girip çıkan bir araç arıyorum. Ford GT tam istediğim gibi ama son hızı 425 tıkanıyor.
R34 göremedim oyunda.
Duydum o aracı ama bende gözükmüyor.Oyunun en hızlı arabası olan Ferrari EVO alın. Ancak 400 üstüne çıkınca kontrol etmesi zorlaşıyor haberiniz olsun. Virajda dönerken bazenkonrolden çıkıyor.
Duydum o aracı ama bende gözükmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.