Forza Horizon 4 araba önerisi

sachaa93

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster abra a5 v16.6.1 Gtx 1650 ti 16 gb ram i5 10200
Klavye Leaven k610
Mouse logitech g203
Tx red alert soğutucu
Rampage km-rx27 kulaklık
Monitör Msi MAG 256F
Forza Horizon 4'e yeni başladım 184K param var bir de 2 tane araba hangi arabayı almalıyım?

Festival'deki arabaları al. Etkinlikler her ne kadar kalkmış olsa da günlük/haftalık görevler vardı diye hatırlıyorum ve onlarla yine az çok puan kasarsın. Öbür türlü o kadarcık parayla asıl fh4'ü tadamazsın, etkinlik arabaları hem çok daha pahalı hem de daha iyi teknik özelliklere sahipler.

Forza Horizon 4'e yeni başladım 184K param var bir de 2 tane araba hangi arabayı almalıyım?
Çok hatırlamıyorum ama belirli bir görevi yaptıktan sonra sana bir şey veriyordu, ondan sonra aralarından araba seçebileceğin yer vardı. Ordaki arabalardan ilk alman gereken ferrari evo 599x oyunun en hızlısı bir de jesko

Çok hatırlamıyorum ama belirli bir görevi yaptıktan sonra sana bir şey veriyordu, ondan sonra aralarından araba seçebileceğin yer vardı. Ordaki arabalardan ilk alman gereken ferrari evo 599x oyunun en hızlısı bir de jesko
Bu arada yanlış açıklamışım, belirli görevleri tamamladıktan sonra derken, her hafta veya ay görevleri tamamladıkça dolan yerdeki görev. Yüzde 100 yapınca 1 tane seçme hakkı veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı