Forza Horizon 4 Bugatti Divo nasıl alınır?

Galvarino

Centipat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
234
Yer
Wall Maria
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Forza Horizon 4 oyununda Forzathon mağazasında her mevsim belirli araçlar satılığa çıkarılıyor. İki ay önce Bugatti Divo vardı ancak benim Forzathon puanım yetersizdi ve alamadım. Sonra araç gösterimine gittim ve orada da yoktu. Nasıl olsa bir daha satılığa çıkar dedim ve hala beklemedeyim. Bu araç belirli bir zaman geçtikten sonra yine mağazaya gelir mi? Yoksa ben bu aracın tadına bakamadan öleceğim😅 Aracı alan arkadaşlar nasıl aldınız?
 
Hocam bazı özel araçlar mağazada yok maalesef oyun içinde görevler var hikaye görevleri onları yapmanız lazım birde görev kartları var bazıları çoklu oyunculu ve zor görevler bir yol ise müzayede evinde aratabilirsiz.
 
Öncelikle araç belli bir süre sonra tekrardan mağazaya gelir, ondan şüpheniz olmasın. Ben sezonluk etkinlikte ödül olarak verilirken bahsettiğiniz aracı almıştım. Oyunda yeni gelen çoğu araçlar bir müddet sonra nadir araçlar kategorisine giriyor ve oyuna yeniden gelmediği sürece sadece müzayede evi aracılığıyla elde edebiliyorsunuz. Yirmi milyon kredi gibi bir rakamı gözden çıkarmanız gerekiyor eğer aracın yeniden oyuna gelmesini beklemek istemiyorsanız. Bol şans.
 

Geri
Yukarı