C CengizHan_ Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 Lütfen yardımcı olun bütün her şeyi denedim düzeltemedim. Bütün emeklerimin çöpe gitmesini istemiyorum.
Lütfen yardımcı olun bütün her şeyi denedim düzeltemedim. Bütün emeklerimin çöpe gitmesini istemiyorum.
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #11 quattroporte dedi: Teşekkür ederim. Bu sorun ilk ortaya çıktığında bu yöntemi denemiştim maalesef çözüm olmadı. Dediğim gibi ben umudumu kestim... Genişletmek için tıkla... Oyunu silin ve eğer başka bir harddis veya SSD niz varsa oraya indirin. Bu sırada gene oyunun Save dosyalarıni silin sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
quattroporte dedi: Teşekkür ederim. Bu sorun ilk ortaya çıktığında bu yöntemi denemiştim maalesef çözüm olmadı. Dediğim gibi ben umudumu kestim... Genişletmek için tıkla... Oyunu silin ve eğer başka bir harddis veya SSD niz varsa oraya indirin. Bu sırada gene oyunun Save dosyalarıni silin sorununuz çözülecektir.