Forza Horizon 4 için gamepad önerisi

Hocam piyasada o bütçeye kaliteli cihaz bırakmadılar. Ben çok lüks şeyler alamam aldığım da da çok araştırırım. Neredeyse çoğu Game paddi araştırdım.

Logitech'ler için dış kılıfının soyulması ve yapış yapış olması sorunu var bir de kronik sorun olarak bir tuşu belirtmişlerdi hangi tuş tam hatırlamıyorum. (uzun kullanım sorunları bunlar)

Pusat Pro: Çok hafif, gecikme lag sorunu yaşayanlar mevcut kısaca kablolu kablosuz bağlantı sorunu yaşayan çok kişi var.

300TL civarında alacağınız Gamepad'ler genel olarak sizi tatmin etmeyebilir hassasiyetleri iyi değil ama yarış ve spor oyunlarında bunu hissetmezsiniz. Ürün tavsiyesi olarak PS kolu veya Xbox kolu almanız garanti ve uzun ömürlü olur diyemem çünkü teknoloji işi bazen şans işi olabiliyor...

Son düzenleme:
@Ainnt @Shahdee @LordCalap Kablosuz olduğu zaman gecikme sorunu felan oluyor mu? Bir de F710'da da bazı kronik sorunlar olduğunu duymuştum, siz yaşadınız mı hiç sorun?
Ben DualSense ve Xbox kullanıyorum hocam. Forumda çokça tavsiye edildiği için yazdım, bir kaç kronik sorunu var diye biliyorum ama bütçenize göre en alınabilir gamepad o diyebiliriz.

@Yener K. hocam da bilgilidir bu bütçedeki kontrolcülerle.

@249873 Hocam elbette kaliteli bir oyun kolu almak isterim ama maalesef ki fiyatlar çok yüksek. Hani 400'e çıktım diyelim yine de kaliteli ürün olmaz o fiyata herhalde.

Aynısını yaşadım. Harçlıklarla Gamepad almak çok zor oldu gittim 12 taksitle Xbox kolu aldım. 2. taksitini ödeyeceğim bu ay 100TL :D. Arada keşke bu kadar pahalısını almasaydım dediğim oluyor.
Ama Microsoft'a güvendiğim için aldım. Çünkü garanti işlemlerin de en ufak minicik sorun olsa dahi ürünü yenisiyle değiştiriyorlar ve 1 hafta içinde eline ulaşıyor.

Pahalılık hakkında bir şeyler yazacaktım ama yazıp yazıp sildim az çok tahmin etmişsindir. Ekonomimiz süper olduğu için bunları yaşıyoruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yaşadım. Harçlıklarla Gamepad almak çok zor oldu gittim 12 taksitle Xbox kolu aldım. 2. taksitini ödeyeceğim bu ay 100TL :D. Arada keşke bu kadar pahalısını almasaydım dediğim oluyor.
Ama Microsoft'a güvendiğim için aldım. Çünkü garanti işlemlerin de en ufak minicik sorun olsa dahi ürünü yenisiyle değiştiriyorlar ve 1 hafta içinde eline ulaşıyor.

Pahalılık hakkında bir şeyler yazacaktım ama yazıp yazıp sildim az çok tahmin etmişsindir. Ekonomimiz süper olduğu için bunları yaşıyoruz...
En iyisini yapmışsınız hayırlı olsun. Açıkçası alınmışken en iyisinin alınması taraftarıyım Xbox veya DualSense en kalitelileri ve bunlarla oyun oynamak ekstra iyi his veriyor.

En iyisini yapmışsınız hayırlı olsun. Açıkçası alınmışken en iyisinin alınması taraftarıyım Xbox veya DualSense en kalitelileri ve bunlarla oyun oynamak ekstra iyi his veriyor.

Sağ olun. Ben de öyle düşündüm. Sonuçta sürekli almıyoruz 3, 4 yıl götürsün beni yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı