Forza Horizon 4 için gamepad önerisi

Aynısını yaşadım. Harçlıklarla Gamepad almak çok zor oldu gittim 12 taksitle Xbox kolu aldım. 2. taksitini ödeyeceğim bu ay 100TL :D. Arada keşke bu kadar pahalısını almasaydım dediğim oluyor.
Ama Microsoft'a güvendiğim için aldım. Çünkü garanti işlemlerin de en ufak minicik sorun olsa dahi ürünü yenisiyle değiştiriyorlar ve 1 hafta içinde eline ulaşıyor.
Bütün gün Forza oynayacağımı düşünmüyorum açıkçası. Arada sırada oynarım o yüzden çok da kaliteli ihtiyacım olmaz gibi.
Taksitle almak da zor oluyor, sürekli bir yere giderin oluyor.
 
Bütün gün Forza oynayacağımı düşünmüyorum açıkçası. Arada sırada oynarım o yüzden çok da kaliteli ihtiyacım olmaz gibi.
Taksitle almak da zor oluyor, sürekli bir yere giderin oluyor.

O zaman Logitech işinizi görecektir. Zaten genel şikayetleri uzun kullanımda ortaya çıkıyor. 1 yıldan fazla sizi götürebilir. Sorun çıkma olayı tamamen şans işi.
 
@Ainnt @Elio Talvinen @LordCalap Kablosuz olduğu zaman gecikme sorunu felan oluyor mu? Bir de F710'da da bazı kronik sorunlar olduğunu duymuştum, siz yaşadınız mı hiç sorun?
İlk aldığım zamanlarda birkaç kere yaşadım ama şu an yaşamıyorum öyle bir sorun. Bağlantı sorunu var ama uzatma kablosu kullanınca sorun ortadan kalkıyor.
 
Kablosuz değil mi? İstersek kablo mu takabiliyoruz? Uzatma kablosundan kastınız nedir?

Tamamen kablosuz. Kablo takılmıyor. Kablosuz mauslardaki gibi bilgisayara taktığın aparat var. Onu kendine daha da yaklaştırmak için kullandığın bir uzatma kablosu var. Onu kullanıyorsun.
 
Arkadaşlar merhaba tekrardan, bütçeyi 1000 TL civarına falan çıkartsam ne önerirsiniz? Dualshock 4 v2 mi Dualshock 5 mi yoksa Xbox 8. nesil mi daha iyidir?
 

Ben bunu aldım indirim yakalarsan 1200 civarına alabilirsin. Bunu alma sebebi mi soracak olursan. Kol süper kaliteli ve desteği çok iyi. Amazon çok güvenilir. Microsoft çok güvenilir. En ufak sorunda sana yeni kol gönderiyorlar. Müşteri hizmetleri bu konuda ilgili. 8. nesil hakkında bilgim yok ama üretilmediğini ve resmi satışının da çok olduğunu görmedim. Garantisiz ürün almam. DualShock hiç kullanmadım ama kullananlar çok memnun diyebiliyorum.
 

Geri
Yukarı