Forza Horizon 4 ikinci Tarn Hows yarışında oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Leorange!

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, Steam üzerinden Forza Horizon 4 satın aldım, bir Microsoft hesabı bağlayarak oyunu sonbahar sezonunu açana kadar oynadım ve sonbahar sezonunun ilk yarışı olan Tarn Hows ralli yarışını bitirdim. Oyundan attı bir daha asla giremedim. Yükleme ekranından sonra oyundan attı.

İnternet üzerindeki tüm fixleri, tüm yönergeleri yaptım, Technopat üzerindeki çözümlere baktım, Forza Support'a ticket attım fakat sorunum çözülmedi. güncelleme attıklarını ve güncellemeden sonra deneyebileceğimi, çalışacağını söylediler. Fakat yine olmadı.

Yeni bir Microsoft hesabı açıp oyuna tekrar baştan başladım, yine bir sıkıntı yok sonbahar sezonuna geçince yine bir sıkıntı yok fakat o yarışı yapıp bitirdiğim zaman yine oyundan attı ve yine bir daha asla açılmadı. Lütfen bilirkişiler sorunuma çözüm bulabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim maalesef olmadı hala giremiyorum
Spam yaptığım için özür dilerim fakat çözümü bilen anlayan birisi yokmudur crash raporunu da paylaşabilirim internet üzerindeki herşeyhi denedim yabancı yerli forumlardan
Düzeltme : Arkadaşlar oyun internete bağlı değilken atmıyor. İnternete bağlanınca atıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı