Forza Horizon 4 mü, Forza Horizon 3 mü?

  • Konuyu başlatan Zue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 11B
Her iki oyunu da oynadım. Forza Horizon 3 direkt konsol portu olduğu için optimizasyon sıkıntıları var. Her ne kadar renk paleti soluk olsa da Forza Horizon 4 her açıdan daha iyi.
 
Sizce hangisi daha iyi grafikler, oynanış ses ve harita açısından? Bana Forza Horizon 3 daha iyi gibi geldi.

Bak bence beni dinle şu an bende ikisi de var 3'ü de oynadım 4'ü de.
3 Avustralya'da geçiyor renkleri daha canlı ve haritası daha eğlenceli.
4'e gelirsek İngiltere de geçiyor ama Forza 4 daha karanlık bir oyun, yani 3 de iken böyle karnavaldaymış hissi yaratıyor her yer yemyeşil ama 4'e gelince daha karanlık bir oyun hissiyatı yaratıyor.
Tamam İngiltere de geçiyor ama Forza 4'ün haritasının yüzde 85'i dağlık alan kalan yüzde 15'lik alan ise o kalelerin olduğu İngiltere sokakları ama zaten oyuna başlayınca neredeyse tüm görevler dağlık alanlarda geliyor ve eğer İngiltere'de (o sokaklı binaların olduğu yerde) yaşamak istersen bildiğim kadarıyla sadece 10 milyona bir kale var bu da çok pahalı.
Tamam iki oyun arasında grafik olarak fark var ama Forza 4 4K bir oyun eğer 4K bir monitörün yoksa Forza 3 ile farkı yok bence bu yazdığımı değerlendir.
 
Forza Horizon 3'ü istesende alamıyorsun, desteği bitti, Forza Horizon 2'nin haritasını çok seviyorum ama onda da içerik az, Forza Horizon 4'te biraz içerik var ama harita adam akıllı değil, Forza Horizon 5'te büyük ölçekli bir harita bekliyoruz, özellikle dağ yolu olmasını tüm topluluk istiyor, tabii nereden mi bahsediyoruz? Japonya, Japonya Map'i için prototip mini map çıkartıldı diye sızdırılmış bilgiler var ama kesin değil, alacaksan Forza Horizon 4'ü al ama araba modifiye etmek için girdiysen oyunda 40-50 tane araç ağır modifiye edilebiliyor.
 

Geri
Yukarı