Forza Horizon 4 mü, Forza Horizon 3 mü?

  • Konuyu başlatan Zue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 11B
İkisi de güzel, fakat Forza 3 biraz daha canlı, ama araba çeşidi daha az. Online etkinliklerden araba kazanamıyorsun, ve araba almak zor. fakat Forza 4'de saat başında ortalama 2 adet araba alabiliyorsun, ve bu arabaların çoğunluğu Çarkıfellek gibi şeyden geliyor.
 
Horizon 3'ün bilgisayar portu rezil durumdaydı. Horizon 4'ü RX 570 ile çatır çatır oynarken Horizon 3 droptan oynanmıyordu.

İlk başlarda öyle değil miydi? Sonradan düzeldi.
Forza Horizon 3'ü istesende alamıyorsun, desteği bitti, Forza Horizon 2'nin haritasını çok seviyorum ama onda da içerik az, Forza Horizon 4'te biraz içerik var ama harita adam akıllı değil, Forza Horizon 5'te büyük ölçekli bir harita bekliyoruz, özellikle dağ yolu olmasını tüm topluluk istiyor, tabii nereden mi bahsediyoruz? Japonya, Japonya Map'i için prototip mini map çıkartıldı diye sızdırılmış bilgiler var ama kesin değil, alacaksan Forza Horizon 4'ü al ama araba modifiye etmek için girdiysen oyunda 40-50 tane araç ağır modifiye edilebiliyor.

Aldım? :D
 
Forza Horizon 4 oynarken grafikleri Ultra yapmak bile oyunun nasıl olduğunu açıklar.

Pardon beyefendi siz anlamıyor musunuz 4K Ultra grafikler benim umrumda bile değil Forza 4 yeni olduğu için tabii ki de 4K olarak daha iyi arkadaş 4K oynamayacak sonuçta 4K umrumda bile değil siz hala gidiyor (Ultra grafiklerde Forza 4'ün performansı belli) ya beyefendi Türkiye'de kimin 4K oynatacak monitörü ve 4K en az 60FPS oynatacak bir bilgisayarı var.
 
@omuldur01 herkesin geliri farklı. Eğer elinde Xbox One X, Series X varsa oynarsın paşalar gibi. Kişinin gelirine, ve zevklerine bağlı. Ayrıca oyun 1080p orta ayarlarda bile güzel gözüküyor. Modelleme ve optimizasyon anlamında iyi iş çıkarmışlar.

Ben zaten senin bana tüm dediklerini diğerlerine anlatmaya çalışıyorum diğer kişilere söyle bunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı