Forza Horizon 4 mü, Forza Horizon 3 mü?

  • Konuyu başlatan Zue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 11B
Pardon beyefendi siz anlamıyor musunuz 4K Ultra grafikler benim umrumda bile değil Forza 4 yeni olduğu için tabii ki de 4K olarak daha iyi arkadaş 4K oynamayacak sonuçta 4K umrumda bile değil siz hala gidiyor (Ultra grafiklerde Forza 4'ün performansı belli) ya beyefendi Türkiye'de kimin 4K oynatacak monitörü ve 4K en az 60FPS oynatacak bir bilgisayarı var.

Bizim tartışma olayımız sizin 1080P çözünürlükte Forza Horizon 3 ve 4'ün arasında ciddi bir fark olmadığını söylemeniz. Oyunu şu an 1080P Ultra ayarlarda oynuyorum ve hala oyun 3. oyundan kat kat daha iyi. 3. oyun mobil Asphalt gibi bir oyun ama 4. oyun ciddi göz zevki veriyor. 1080P Ultra ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim :)
 
İlk başlarda öyle değil miydi? Sonradan düzeldi.


Aldım? :D
Oyun satıştan kalkmadan önce bayağı uygun bir fiyata düşmüştü. O zaman satın alıp denemiştim. Rezalet bir performans sergilemişti. Horizon 4'ü Ultra ayarlarda 1080p'de kaymak gibi oynarken Horizon 3'de orta ayarlarda bile drop giriyordu. Ben de iade edip tekrar uğraşmadım. Horizon 4'ün Steam'e gelmesini bekliyorum. Hem belki fiyatta bir güzellik olur hem de Microsoft'un mağazasıyla uğraşmamış olurum.
 
Bizim tartışma olayımız sizin 1080p çözünürlükte Forza Horizon 3 ve 4'ün arasında ciddi bir fark olmadığını söylemeniz. Oyunu şu an 1080p Ultra ayarlarda oynuyorum ve hala oyun 3. oyundan kat kat daha iyi. 3. oyun mobil Asphalt gibi bir oyun ama 4. oyun ciddi göz zevki veriyor. 1080p Ultra ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim :)

Ben zaten o ayarlarda oynuyorum ikimizin arasında çok fark var siz gözünüzün dibindeki monitörden yonuyorsunuz ben 2 metre ötemdeki televizyondan oynuyorum.
 
Bana göre Forza Horizon 3. İlk olarak görsellik daha iyi. Forza Horizon 4 hiç te güzel görünmüyor, aşırı insanın içini bayan bir renk paleti kullanılmış. Oyunda azıcık bile renkli ve canlı bir görüntü alabilmek için yaz döneminin gelmesi için can atıyordum. Araç sürüşü aşırı simülasyona kayık, arabayı bir yere çarptırmamak için 10 takla atıyorum oturduğum yerde. Forza Horizon 4'teki radyo müzikleri iğrenç. Forza Horizon 3'tekiler ise çok hoşuma gitti. Forza Horizon 4 pahalı, Forza Horizon 3 ucuz. Ben Forza Horizon 3'ü 5K çözünürlükte yüksek ayarlarda oynadım GTX 1070 ile. 4'te ise 1440P üstüne bile zar zor çıkılıyor.
 
Bana göre Forza Horizon 3. İlk olarak görsellik daha iyi. Forza Horizon 4 hiç de güzel görünmüyor, aşırı insanın içini bayan bir renk paleti kullanılmış. Oyunda azıcık bile renkli ve canlı bir görüntü alabilmek için yaz döneminin gelmesi için can atıyordum. Araç sürüşü aşırı simülasyona kayık, arabayı bir yere çarptırmamak için 10 takla atıyorum oturduğum yerde. Forza Horizon 4'teki radyo müzikleri iğrenç. Forza Horizon 3'tekiler ise çok hoşuma gitti. Forza Horizon 4 pahalı, Forza Horizon 3 ucuz. Ben Forza Horizon 3'ü 5K çözünürlükte yüksek ayarlarda oynadım GTX 1070 ile. 4'te ise 1440p üstüne bile zar zor çıkılıyor.

En iyi ekran görüntülerim yazda benim de ama güzelleri sonbaharda.
 
3 İngilizce 4 Türkçe 3 daha eğlenceli ama optimizasyon sorunu var ama sadece 5 FPS fark ediyor sonuç olarak İngiliz'cen varsa 3 oyna Online gireceksen kesinlikle 4 ama Offline'da takılacak arada Online gireceğim ve daha iyi grafikler istersen kesinlikle 3 benim önerim sana 3 ana tabii ki karar senin.
 
3 İngilizce 4 Türkçe 3 daha eğlenceli ama optimizasyon sorunu var ama sadece 5 FPS fark ediyor sonuç olarak İngiliz'cen varsa 3 oyna Online gireceksen kesinlikle 4 ama Offline'da takılacak arada Online gireceğim ve daha iyi grafikler istersen kesinlikle 3 benim önerim sana 3 ana tabii ki karar senin.

Optimizasyon sorunu düzeltilmişti bildiğim kadarıyla.
 

Geri
Yukarı