Forza Horizon 4 nasıl daha hızlı para kasılır?

Hocam öncelikle teşekkürler pekii son bir sorum daha var servet adası ne işe yarıyor yaz indirimlerinden aldığım için çok ucuzdu bende öylesine almıştım.

Servet adasında belirli bir miktarda nüfus kazanıldığı zaman özel saklı define sandıkları çıkıyor. İçinden 1 m kredi ve bazılarından araba çıkıyor.( Lamborghini Urus gibi)
 
Bu araçların ismi nedir?
Mercury Cougar dışında aklıma gelen araç yok maalesef. "Forza 4 auction house farm cars" şeklinde arama yaparsanız bir sürü video göreceksiniz. Özellikle dediğim Youtuber'ın bu konuda birçok videosu var. O videolardaki arabaları müzayede evinden kontrol edin, eğer fiyatları videodaki fiyatlara yakınsa insanlar o arabaları farmlamaya devam ediyor demektir. Siz de deneyebilirsiniz.

Farmlarken aklınızda belli başlı modeller olsun ve canınınız sıkıldıkça bu modeller arasında gidip gelin. Mantıklı filtrelemer yapıp öyle başlayın farmlamaya. Örneğin piyasa değeri 10 milyonluk aracı gidip de 7-8 milyona almayın bence. Filtre bölümünde "maksimum x fiyata kadar arabalar görüntülensin" şeklinde ayarlamalar yapabilirsiniz. Böylece dikkat dağıtan sonuçları elemiş olursunuz.

Bir de yanlış tespit etmediysem oyunda sanırım şöyle bir şey var, eğer müzayede evinde bir arabaya çok talep varsa maksimum satış fiyatı düşüyor. Çünkü yoğun bir şekilde farmlanan araçların birkaç günde değer kaybettiğine şahit oldum. O yüzden sadece videoyu izleyip oradaki araçları direkt farmlamaya başlamayın, önce maksimum fiyatlarını kontrol edin. 12 milyonluk araç 4-5 milyonlara düşmediyse pek sıkıntı yok demektir.
 

Geri
Yukarı