Forza Horizon 4 oyundan atma sorunu düzelmedi mi?

Cherax

Hectopat
Bu oyunu aylar önce bıraktım çünkü gamepadim kırılmıştı.
Dün yeni bir gamepad aldım ve oyuna denemek için girmek isteyince daha oyuna bile girmeden oyundan attı. Ya Allah aşkına böyle saçmalık mı olur?
Ne yapacağım oyuna giremiyorum?
(Steam versiyonunu kullanıyorum)

Düzeltmemişler mi o kadar süre geçti ya. OC ile alakalı olmadığı kesin. OC yüzü görmemiş bilgisayarım var. Sistem fazlasıyla yeterli. Ben aldım indirimde iken. Oyundan attı iade ettim. Tek bu oyunda sıkıntı yaşadım. Oynama saati geçtiyse beklemekten başka çaren yok.

Bende de atma vardı. 3-4 ay önce almıştım bu yüzden geri iade ettim. İndirime girdiğinde tekrar aldım düzelmiştir diye yine atma sorunu vardı. Şimdi tekrar indirimdeyken aldım bu sefer çözmüşler. Atmadı kaç seferdir. :D

Bende de atma vardı. 3-4 ay önce almıştım bu yüzden iade ettim. İndirime girdiğinde tekrar aldım düzelmiştir diye yine atma sorunu vardı. Şimdi tekrar indirimdeyken aldım bu sefer çözmüşler. Atmadı kaç seferdir. :D

Eve gidince dosyaları doğrulayacağım eğer düzelmez ise C ye format atacağım eğer tekrar düzelmez ise temiz kurulum yapacağım.

Forza Horizon 4'ü Linux üzerinden oynuyorum, ortalama 2 saatte bir Forza yanıt vermiyor. RAM kullanımım bilgisayardaki RAM'den daha fazla diye uğraşmamıştım. Demek ki genel sorunmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı