Forza Horizon 4 oyundan atma sorunu

gkhnarik0

Hectopat
Merhabalar, arkadaşımla birlikte Game Pass'den Forza Horizon 4 indirdik. Ben sıkıntısız bir şekilde oynarken arkadaşım driver güncellemesi yaptıktan sonra oyun açılır açılmaz direk hata vermeden atıyor. Daha önce yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar, arkadaşımla birlikte Game Pass'den Forza Horizon 4 indirdik. Ben sıkıntısız bir şekilde oynarken arkadaşım driver güncellemesi yaptıktan sonra oyun açılır açılmaz direk hata vermeden atıyor. Daha önce yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşınız bilgisayarının gücünü bilemeyiz hocam yani arkadaşınızın bilgisayar özelliklerini yazarsanız belki yardımcı oluruz.

Arkadaşınız rapor alsın.

Ryzen 5 2600, R7 240 ekran kartı, 8 GB RAM mevcut anakart modelini bilmiyorum. Arkadaşımın dediğine göre driver güncellemesinden sonra olmuş daha önce giriyorduk çünkü

Ryzen 5 2600, R7 240 ekran kartı, 8 GB RAM mevcut anakart modelini bilmiyorum. Arkadaşımın dediğine göre driver güncellemesinden sonra olmuş daha önce giriyorduk çünkü.

Yalnız sistemin ekran kartı çöp bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve işlemcisi neden bu kadar iyi ve ekran kartı kötü.

Öyle zaten işlemci, anakartı yeni aldı yakında ekran kartı almayı planlıyor. Ekran kartından olduğunu sanmıyorum çünkü dediğim gibi daha önce birçok kez oynamıştık.

Windows sürümünü 1909 yap düzelir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı