Forza Horizon 4 oyununda nasıl hızlı para kasılır?

Müzayedede bazen bazı araçları düşük fiyatlardan koyanlar oluyor, ben birçok eski GTR aracını ve EP3 Type-R aracını ucuza alıp pahalıya satmıştım. Bu şekilde al sat yapa yapa para kazanabilirsiniz. Veya sezonluk görevlerde de pahalı araçlar olabiliyor görev yapıp sahip olabilirsin.
 
Oyunda en kısa sürede en yüksek miktarda krediyi kasmanın yolu müzayede evinde bulması zor arabaların ticaretini yapmaktır. Bulması zor araçların fiyatlarına müzayededen bakarsınız, 20 milyon CR fiyatta olanları tespit ettikten sonra onları ucuz fiyatlardan yakalamaya çalışırsınız. Nadir olduklarından 20 milyona bile rahatça satılacaklardır. Sabır ve şans gerektiren bir yöntemdir. Bulması zor araçların tümünü görmek isterseniz liste aşağıda:


Festival oynatma listesindeki görevleri yaparak da kredi kazanabilirsiniz. Görev ödüllerinden gelen araçları satarak kredi kazanabilirsiniz. Oynatma listesi görevlerini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bakınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm bunları yapmaya üşenip uğraşamam ben diyorsanız itemsatış gibi sitelerde forza kredisi satanlar var, göz atabilirsiniz. Kolay gelsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı