Forza Horizon 4 Standart vs Ultimate

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Aradaki 68TL'lik farka değiyor mu? Ne gibi özellikler ekleniyor Ultimate olunca? Toplamı 204TL tutan DLC'leri Ultimate alsak bile ayrıdan mı almak zorunda kalıyoruz?

DLC'leri ayrı olarak mı indiriyoruz bilmiyorum ama bence Standart sürüm yeterli, Ultimiate olunca sizin dediğiniz gibi bazı ekstra DLC'ler ve birkaç araba veriliyor.

Soldaki standart, sağdaki Ultimate.
Ek Açıklama 2019-07-10 182310.png

Steam üzerinden alacaksınız sanırım. Çok "bug" var haberiniz olsun Steam sürümünde. Gerçi bugün güncelleme almış ama denemedim daha. 144Hz kafasına göre çıkıyor gidiyor 60 sabitliyor 144 veriyor. Ara sahneler felaket drop yiyorsun, oyunda drop yiyorsun, rastgele kapanıyor vs. say say var. Microsoft sürümünde sıkıntı olmadığı söyleniyor. Düzeltilirse 150TL bu oyun için bedava. 68tl farka değer. Kendim ultimate aldım düzelmesini bekliyorum.

Steam üzerinden alacaksınız sanırım. Çok "bug" var haberiniz olsun Steam sürümünde. Gerçi bugün güncelleme almış ama denemedim daha. 144Hz kafasına göre çıkıyor gidiyor 60 sabitliyor 144 veriyor. Ara sahneler felaket drop yiyorsun, oyunda drop yiyorsun, rastgele kapanıyor vs. say say var. Microsoft sürümünde sıkıntı olmadığı söyleniyor. Düzeltilirse 150TL bu oyun için bedava. 68tl farka değer. Kendim ultimate aldım düzelmesini bekliyorum.
Microsoft'a para baymak istemiyorum. Bug'lar illaki düzeltilir. En çok satanlar listesinin başına oturmuş durumda FH4 Steam için. Düzelmezse çok tepki çeker.
Soldaki standart, sağdaki Ultimate.
Eki Görüntüle 928917
Çok teşekkür ederim.
DLC'leri ayrı olarak mı indiriyoruz bilmiyorum ama bence Standart sürüm yeterli, Ultimiate olunca sizin dediğiniz gibi bazı ekstra DLC'ler ve birkaç araba veriliyor.
DLC'ler sevdiğim mi onlara bakayım. Eğer sevmezsem standart alırım zaten. Önerin için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı